Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Charlieho anjel na staré kolená: Tvár samá plastika, ale 70-tku netipnete!

Jaclyn Smith krátko pred 70. narodeninami pripomína voskovú figurínu. Zobraziť galériu (8)
Jaclyn Smith krátko pred 70. narodeninami pripomína voskovú figurínu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Proti pribúdajúcim rokom bojuje zubami-nechtami! Hoci má Jaclyn Smith časy svojej najväčšej popularity dávno za sebou, pred kamerami by sa rozhodne nestratila ani v súčasnosti. Vďaka šikovným rukám plastických chirurgov totiž oklamala čas a skutočný vek jej uhádne len málokto. Verili by ste, že čochvíľa oslávi okrúhlu sedemdesiatku?

Nestarnúca, ale plastiková! O tom, že čaru plastických operácií podľahli hollywoodske celebrity už pred desaťročiami, dnes svedčia vyumelkované tváre mnohých veteránok. Do tejto kategórie sa zaradila aj Jaclyn Smith, ktorá v rokoch 1976 – 81 stvárňovala pohľadnú detektívku Kelly Garrett v seriáli Charlieho anjeli. Odvtedy však uplynulo nemálo rokov a televíznu hviezdu by ani tí najvernejší fanúšikovia už zrejme nespoznali.

Paparazzi zastihli Jaclyn včera v skorých hodinách na losangelskom letisku, keď sa ponáhľala na ranný let. Napriek tomu, že vstávala pomerne zavčasu, tvár mala nalíčenú a vlasy upravené. K jej mimoriadne sviežemu zovňajšku prispievala útla figúra v ležérnom outfite. Ani pri pohľade zblízka by ju na takmer 70-ročnú dámu zaručene nikto z okolia netipoval.

Milovníčka omladzujúcich zákrokov sa doteraz stihla vydať až úctyhodné štyri razy, pričom v roku 2003 bojovala s rakovinou prsníka. V súčasnosti však pôsobí aj ako mimoriadne úspešná podnikateľka s vlastnou kolekciou doplnkov a kozmetiky pre dámy. „Som pevne presvedčená o účinkoch retinolu na pokožku. Je to zlatý štandard,“ nechala sa počuť v rámci jednej z kampaní. S pomocou odborníkov na plastickú chirurgiu jej obrat rozhodne nebude predstavovať zanedbateľnú sumu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu