Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Charlieho anjel má šmrnc aj v 70-tke: Wau, a pozrite na tú sexi dcéru!

Jaclyn Smith ako sexi Charlieho anjel (vpravo) a ako šarmantná sedemdesiatníčka (vľavo). Zobraziť galériu (12)
Jaclyn Smith ako sexi Charlieho anjel (vpravo) a ako šarmantná sedemdesiatníčka (vľavo).

LOS ANGELES - Tá sa vydarila! Herečka Jaclyn Smith (69), ktorú preslávilo účinkovanie v seriáli Charlieho anjeli, patrila kedysi medzi tie najväčšie sexice. Hoci má na krku 70-tku, šarmu má stále na rozdávanie. Potvrdila to počas fotenia, v rámci ktorého jej robila spoločnosť nemenej atraktívna dcéra Spencer Margaret Richmond (29). Že je medzi kráskami 40 ročný vekový rozdiel, znie priam neuveriteľne.

Aká matka, taká Katka! Herečka Jaclyn Smith je známa predovšetkým ako detektívka zo seriálu Charlieho anjeli, ktorý sa v rokoch 1976 - 81 tešil veľkej popularite. Pri pohľade na atraktívnu sedemdesiatníčku však niet pochýb, že aj dnes by dokázala pred kamerami narobiť celkom slušný rozruch. Umelkyňa totiž na svoj skutočný vek vôbec nevyzerá. 


Pozrite si tiež: Charlieho anjel na staré kolená: Tvár samá plastika, ale 70-tku netipnete!


Je jasné, že nestarnúca herečka podstúpila viacero vylepšení a skrášľujúcich zákrokov. Výsledok však nie je márny a Jaclyn sa môže vďaka tomu pokojne realizovať ako manekýnka. Spoločne s 29-ročnou dcérou Spencer nafotili sériu módnych fotografií, kde naplno predvádzajú svoj šarm a krásu. 

Na otázku, čomu vďačí seriálova detektívka Kelly za svoj mladistvý vzhľad, má jasnú odpoveď. „Nie je lepší recept, ako láska. Mám skvelého manžela a úžasné deti,” povedala na margo toho v jednom z rozhovorov kráska, ktorá má za sebou tri rozvody a štyri svadby. Že sa jej potomkovia vydarili, potvrdzuje pohľad na šarmantnú dcéru Spencer. Je to kočka, však?!

Jaclyn Smith (69) sa vedľa svojej o 40 rokov mladšej dcéry nedala zahanbiť.
Zobraziť galériu (12)
Jaclyn Smith (69) sa vedľa svojej o 40 rokov mladšej dcéry nedala zahanbiť.

Viac o téme: Jaclyn SmithCharlieho anjeliSpencer Margaret Richmond
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu