Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Strašiak Kevin zo Sám doma ukázal novú milenku: Kópiu krásnej bývalky!

Macaulay Culkin si našiel novú lásku, ktorá sa nápadne podobá na jeho bývalú dlhoročnú partnerku Milu Kunis. Zobraziť galériu (8)
Macaulay Culkin si našiel novú lásku, ktorá sa nápadne podobá na jeho bývalú dlhoročnú partnerku Milu Kunis. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Jeho vkus sa ani po rokoch nijako nezmenil! Po tom, čo sa Macaulay Culkin (33) kvôli závislosti na drogách ocitol na samom dne, odštartoval celkom novú, umeleckú etapu života. A tá mu po čase priniesla do cesty novú lásku. Zdá sa vám trochu povedomá? Krásna brunetka akoby z oka vypadla hercovej dlhoročnej partnerke Mile Kunis (30).

Opäť zamilovaný až po uši! Len čo sa herecká kariéra detského hrdinu snímok Sám doma definitívne rozplynula, blondiak zapĺňal stránky bulvárnych plátkov najmä vzťahom s oslnivo krásnou herečkou Milou Kunis. No hoci sa schyľovalo k svadbe, hollywoodska kráska mu nakoniec dala košom. To Macaulayho Culkina zlomilo a priviedlo k tvrdým drogám, kvôli ktorým takmer zomrel na predávkovanie. Dnes má však opäť dôvod na úsmev. Po jeho boku sa objavila nová mladá dáma.

Vlasatý a bradatý prominent sa ruka v ruke s novým objektom svojich túžob objavil pred pár dňami na parížskom letisku. Identita atraktívnej slečny síce zostáva záhadou, no jej zovňajšok zaujme už na prvý pohľad. Do vienka totiž dostala nápadne veľa čŕt podobných ospevovanej hereckej hviezde Mile Kunis. A to zrejme Macaulayho prinútilo, aby sa k svojej vyvolenej správal ako ozajstný džentlmen. Na privítanie jej priniesol ružu v plastovej fľaši s vodou a hrdo si ju viedol za ruku.

„Bolo to jednoduché gesto, ale veľmi dojemné. Naznačuje to, že musia byť do seba veľmi zamilovaní,“ prezradil očitý svedok z letiska. Aj keď sa Macaulay najskôr snažil o umeleckú dráhu vo svojom newyorskom apartmáne zmenenom na ateliér, nakoniec mu učaroval práve starý kontinent. Ktovie, možno sa tu vďaka relatívne čerstvej známosti usadí natrvalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu