Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Labilný Kevin zo Sám doma chce za ženu túto krásku: Zásnuby z trucu?!

Macaulay Culkin na rande so svojou láskou Jordan Lane Price Zobraziť galériu (6)
Macaulay Culkin na rande so svojou láskou Jordan Lane Price (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Horúčkovito zvažuje cestu do manželského chomúta! Hoci Macaulay Culkin (33) kvôli ťažkej drogovej závislosti takmer prišiel o život, v súčasnosti si užíva vytriezvenie a šťastie po boku novej lásky. Tá ho pobláznila natoľko, že bývalý herec zrejme čoskoro pokľakne na koleno. Ženie ho však poriadne bizarný dôvod.

Stále ho prenasleduje nostalgia z minulosti! Nie je nijakým tajomstvom, že Macaulay Culkin si hlavnou úlohou v rodinných komédiách Sám doma zarobil taký mastný honorár, že do konca života nemusí ani pohnúť prstom. Bezstarostný život si dlhých osem rokov užíval po boku krásnej Mily Kunis, no tá ho pre drogové excesy odkopla. Filmový Kevin následne závislosti takmer podľahol, no nakoniec sa z nej vyhrabal a zamiloval sa do mladej herečky Jordan Lane Price. A tú si chce vziať za manželku čím skôr, aby ho bývalá láska nepredbehla.

Mila Kunis medzičasom našla svoje šťastie po boku Ashtona Kutchera, s ktorým je zasnúbená a údajne pod srdcom nosí jeho prvého potomka. Párik zatiaľ nič oficiálne nepotvrdil, no ich priatelia si šuškajú, že svadba v uvoľnenej atmosfére v podobe grilovačky je na spadnutie. A tento termín nechce premeškať ani samotný Macaulay.

„Mac bol zo svojej kariéry čoraz viac deprimovaný, jeho milostný život bol v troskách. Šialene sa zamiloval do Mily, ale ona ho opustila pre užívanie drog. Jej vzťah s Ashtonom ho zničil. Až vďaka Jordan sa jeho život obrátil,“ vysvetlil celú situáciu blondiakov blízky kamarát. Ten zároveň naznačil, že Macaulay síce svoju partnerku miluje, no poponáhľať sa chce z patetickej žiarlivosti.

Nádejný herecký talent v súčasnosti pôsobí ako člen podivnej kapely Pizza Underground. Tá je známa tým, že texty o talianskej pochúťke z cesta vkladá do piesní z dielne Loua Reeda a jeho skupiny zo šesťdesiatych rokov – Velvet Underground. „Tá kapela môže byť ako výstrelok, ale Macaulayho láska k Jordan taká nie je. Formálne by sa mohli zasnúbiť v priebehu nasledujúcich týždňov, zosobášia sa niekedy v lete. Mila sa chce v lete vydávať tiež, takže bude zaujímavé zistiť, kto pôjde k oltáru ako prvý,“ dodal spomínaný zdroj. Ostáva len dúfať, že v prípade oboch svadieb manželské zväzky naozaj vydržia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu