Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kevin zo Sám doma sa zbláznil: Kvôli tým sku*veným Vianociam má nočné mory!

Kevin McCallister by mal kvôli tomu, že ho rodičia nechali na Vianoce samého doma, zničený celý život. Aspoň tak to vníma jeho predstaviteľ Macaulay Culkin.  Zobraziť galériu (6)
Kevin McCallister by mal kvôli tomu, že ho rodičia nechali na Vianoce samého doma, zničený celý život. Aspoň tak to vníma jeho predstaviteľ Macaulay Culkin.

LOS ANGELES - Z chutného šibala obyčajná troska! Ani vy si neviete predstaviť Vianoce bez skvelej komédie Sám doma? Kládli ste si niekedy otázku, ako by asi vyzeral život Kevina McCallistera v dospelosti? Jeho predstaviteľ - Macaulay Culkin (35) si pre všetkých priaznivcov pripravil prekvapenie. V týchto dňoch sa objavilo na internete video, ktoré akoby znázorňovalo život lapaja po 25 rokoch.

Ak ste malého Kevina McCallistera zbožňovali, nasledujúce riadky vás veľmi nepotešia. O hercovi Macaulay Culkinovi, ktorý ho v počine stvárnil, je dobre známe, že popularitu a úspech nezvládol. Bol závislý od drog, liekov a pohľad na neho naháňal strach.  


Mohlo by vás zaujímať: Hviezdy zo Sám doma brutálne zostarli: Vrásky, kilá navyše a šediny!


Aktuálne sa na internete objavilo video, ktoré ukazuje, že ružový by nebol ani príbeh samotného Kevina. Macaulay sa do svojej životnej úlohy vžil v rámci webového seriálu DRYVRS, kde účinkuje ako hosť. Pred kamerami stvárňuje, dnes už dospelého, McCallistera, ktorý má z detstva obrovskú traumu. 

„Predstav si, že je vianočný čas. Sku*vené Vianoce a celá tvoja rodina ide na dovolenku. Sku*veného osemročného syna však zabudnú doma,” sťažuje sa istému mužovi počas cesty autom vlasáč. „Bol som celkom sám celý týždeň a náš dom som musel uchrániť pred dvoma psychopatmi. Bol som ešte dieťa. Dodnes mám nočné mory,” dodáva filmový Kevin, ktorý v závere videa vystupuje ako pomätený blázon.   

Reakcie ľudí na Kevinov smutný osud sú rôzne. Jedni sa na tom výborne zabávajú a neskrývajú nadšenie, iná skupina je rozčarovaná. Isté však je, že natočenie pokračovania by malo šancu na úspech... 

VIDEO: Macaulay Culkin sa po rokoch vžil do svojej životnej úlohy - Kevina McCallistera. 

Macaulay Culkin

Viac o téme: Macaulay CulkinSám domaHome alone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu