Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Megatrapas Sabriny - mladej čarodejnice: Faldy a brutálne fľakatá tvár!

Melissa Joan Hart chcela vyzerať ako zo škatuľky, no predviedla ovisnuté bruško a obrovské fľaky na tvári. Zobraziť galériu (12)
Melissa Joan Hart chcela vyzerať ako zo škatuľky, no predviedla ovisnuté bruško a obrovské fľaky na tvári. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Toto jej nevyšlo! Odkedy sa Melissa Joan Hart (37) po prvý raz zhostila úlohy sympatickej čarodejnice, ubehlo už úctyhodných 17 rokov. Herečka sa za ten čas síce príliš nezmenila, no v snahe o dokonalú vizáž má ešte stále čo dobiehať. Naposledy sa pred zástupcami médií predviedla ako zaoblená mejkapová katastrofa.

Išla sa prepadnúť od hanby! Hoci sa Melissa Joan Hart posledné roky držala v ústraní a všetok svoj čas venovala rodine, momentálne vyhľadáva spoločenské príležitosti, aby sa opäť dostala do povedomia. Hrdinka kultového sitkomu Sabrina – mladá čarodejnica si tento týždeň odskočila na premiéru animovanej snímky Ľadové kráľovstvo z dielne kanála Disney. Pretŕčanie kriviek však vonkoncom nedopadlo podľa jej predstáv. Kvôli vlastnej nepozornosti sa strápnila na celej čiare.

Melissa si to pred paparazzov namierila v priliehavých šatách s lodičkovým výstrihom, ktoré v sebe ukrývali viacero odtieňov modrej. Keďže najtmavší z nich sa nachádzal v oblasti drieku, herečka sa domnievala, že opticky vynikne jej postavička v tvare presýpacích hodín. Z profilu a pri uvoľnenom bruchu sa však stal pravý opak. Príliš tesný outfit zvýraznil plavovláskine plnšie boky a nafúknutý pás. Tam sa pritom jej nočná mora zďaleka nekončila.

Melissa Joan Hart
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Obrovské poníženie Melissa zažila vďaka spackanému líčeniu, v rámci ktorého jej vizážistka nechala na čele výrazný biely fľak. Ďalšie stopy zle naneseného púdru boli viditeľné aj na lícach a v okolí nosa. Hollywoodska hviezda si zrejme mejkap v zrkadle neskontrolovala a keď sa prirútila medzi fotografov, bolo už neskoro. Na okamih sa síce ešte vrátila k svojej asistentke, no rozotieranie fľakov jej príliš nepomohlo.

Seriálová Sabrina sa vo svete šoubiznisu pohybuje už od útleho veku, kedy hviezdila v reklamách a získavala prvé menšie roly. A vďaka čomu si dokázala udržať svoju prirodzenosť? „Napriek tomu, že som sa pohybovala okolo zvučných mien a zaujímavých ľudí, mala som normálne detstvo. Moja rodina ma držala pri zemi a to teraz robí aj môj manžel a deti,“ nechala sa Melissa počuť v rannej talkšou kanála ABC. Ostáva len dúfať, že nabudúce si svoj zovňajšok skontroluje a ušetrí si horúce chvíle pred objektívmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu