Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sabrina - mladá čarodejnica zhodila 18 kíl: Pozrite sa na výsledok!

Melissa Joan Hart hrdo predviedla svoje vylepšené krivky v plavkách. Zobraziť galériu (14)
Melissa Joan Hart hrdo predviedla svoje vylepšené krivky v plavkách. (Zdroj: ET)

LOS ANGELES - Pýši sa novým telom! Hoci Melissa Joan Hart (37) nikdy nepatrila k ultraštíhlym kráskam, po treťom pôrode na nej zostalo nalepených nemálo kíl navyše. Tých sa postupom času zbavila a dokonca sa odvážila vyzliecť do plaviek. Pozrite, ako vyzerá jej vysnívaná postavička ako lusk.

Jej vytrvalá námaha stála za to! Aj keď Melissa Joan Hart priviedla svojho tretieho syna Tuckera na svet ešte v septembri roku 2012, so svojou popôrodnou figúrou je na sto percent spokojná až dnes. Preto neváhala a v programe kanála Entertainment Tonight predviedla svoje telo v celej kráse. Do smiechu jej síce veľmi nebolo, no s výsledkom je nakoniec veľmi spokojná.

Predstaviteľka kultovej čarodejnice Sabriny sa nahodila do modrých plaviek s hlbokým výstrihom. Len čo zhodila župan, nechala vyniknúť úzkemu drieku, ale aj štíhlym nohám v lodičkách. Na trojnásobnú mamičku pred blížiacou sa štyridsiatkou jej forma rozhodne nie je na zahodenie.

Nedá sa síce povedať, že by si plavovláska nakrúcanie vyslovene užívala, no nakoniec si vydýchla s pozitívnym dojmom. „Nenosím bikiny, ani keď idem na pláž. Takže keď som si stúpla pred kamery, všetkých týchto ľudí a ukázal sa môj manžel – bolo to nervy drásajúce. Ale môj pocit je veľmi uspokojivý,“ nechala sa počuť hrdá herečka. A čo ju vlastne motivovalo k tomu, aby sa opäť vtesnala do pôvodnej veľkosti? „Na začiatku som sa necítila dobre pod toľkým tlakom, búrila som sa. Ale po tretí raz som musela ísť znova pred kamery a chcela som vyzerať skvele,“ nechala sa počuť Melissa, ktorá počas poslednej gravidity celkovo pribrala 27 kíl. Po tých však niet ani stopy a blondínka sa opäť môže naplno venovať práci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu