Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sabrina - mladá čarodejnica v plavkách: Ehm, tu pomôžu už len kúzla!

Melissa Joan Hart už dávno nie je tou sladkou tínedžerkou zo seriálu Sabrina - mladá čarodejnica. Tri pôrody sa na jej tele nepekne podpísali. Zobraziť galériu (8)
Melissa Joan Hart už dávno nie je tou sladkou tínedžerkou zo seriálu Sabrina - mladá čarodejnica. Tri pôrody sa na jej tele nepekne podpísali.

MIAMI - Štíhla postava je fuč! Melissa Joan Hart (39), ktorá sa zviditeľnila najmä účinkovaním v seriáli Sabrina - mladá čarodejnica, už dávno nie je tou sladkou tínedžerkou, akú si z televíznych obrazoviek pamätá hádam väčšina z nás. Herečka má dnes na krku štyridsiatku a je trojnásobnou matkou. Známa je tiež ako ďalšia hviezda bojujúca s nadváhou. Keď ju paparazzi pred pár dňami nafotili na pláži, jej macaté telo nešlo prehliadnúť. Navyše, nesprávne zvolené plavky blondínke vôbec nepridali na atraktivite.

Trčiace brucho, macaté stehná a ovisnuté prsia! To je kombinácia, ktorú skrýva pod šatami herečka Melissa Joan Hart. Predstaviteľka seriálovej čarodejnice Sabriny si totiž počas uplynulého víkendu užívala oddych v slnečnom Miami, kde sa lúčila so slobodou jej mladšia sestra Trisha.

Skupinka sedemnástich žien si okrem večerov plných žúrovania a tancovania, našla čas aj na slnenie na pláži. Tam na hviezdnu blondínku a jej blízkych natrafili novinári, ktorí zachytili Melissu v nie príliš lichotivom svetle. Nevhodne strihané plavky totiž zvýraznili každý nedostatok na jej tele, poznačenom troma pôrodami. 


Pozrite si tiež: Sabrina - mladá čarodejnica zhodila 18 kíl: Pozrite sa na výsledok!


Zaujímavé je, že pred viac ako rokom sa seriálova Sabrina pýšila výrazným úbytkom hmotnosti. „Neukazujem rada a často svoje telo, ale teraz som konečne nabrala dostatok sebavedomia,” povedala vtedy blondínka, ktorá pózovala v bikinách celkom dobrovoľne. „Môj manžel sa o seba stará kvôli mne, ja mu to chcem oplatiť,” dodala v tom čase umelkyňa, ktorá si štíhlejšie krivky neddokázala udržať. 

Aj Melissa Joan Hart patrí k hviezdam, ktoré bojujú s nadváhou.
Zobraziť galériu (8)
Aj Melissa Joan Hart patrí k hviezdam, ktoré bojujú s nadváhou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu