Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Naozaj schudla takmer 20 kíl? Hollywoodska kráska sa už zasa rozkysla!

Melissa Joan Hart pred pár mesiacmi predvádzala vylepšenú postavičku v plavkách, dnes sa schováva do širokého oblečenia. Zobraziť galériu (18)
Melissa Joan Hart pred pár mesiacmi predvádzala vylepšenú postavičku v plavkách, dnes sa schováva do širokého oblečenia.

LOS ANGELES – Pričarovala si kilá nazad? Zatiaľ čo ešte pred polrokom Melissa Joan Hart (38) vystavovala svoju figúru v plavkách, dnes by sa na skromný plážový outfit zrejme nepodujala. Takmer dve desiatky kíl, ktoré údajne zhodila, sa totiž na ňu pomaly lepia nazad. A rozdiel je vidieť aj napriek širokým teplákom a rozgajdanému tielku.

Kam sa podela tá štíhla kráska? Hoci si Melissa Joan Hart vybudovala skvelú televíznu kariéru naozaj zavčasu, po skončení nakrúcania seriálu Sabrina – mladá čarodejnica sa jej už toľko mediálnej pozornosti nedostávalo. Plavovláska si medzičasom založila rodinu a pred niekoľkými mesiacmi sa vrátila na výslnie opäť. Ľahšia o 18 kíl sa predvádzala v bikinách, pričom rozdávala rady, ako takýto úspech po pôrode dosiahla. Dnes je však realita celkom iná. Všetko nasvedčuje tomu, že herečka sa zaobľuje najmä v problémových partiách.

Paparazzi zachytili Melissu tento týždeň pred jej losangelskou rezidenciou s bábikou v ruke. Seriálová čarodejnica pôsobila ako typická vyťažená mamička, keď pri aute postávala v teplákoch a vo voľnejšom tope bez rukávov. Pod pohodlným oblečením sa pritom rysovali širšie boky a viditeľne nafúknutejšie bruško. Treba ale uznať, že blondínka vzhľadom na tri pôrody vyzerá stále veľmi dobre a vďaka sviežej tvári bez mejkapu pripomína dievčatko.

Keďže sa Melissa dávnejšie vyjadrila, že ďalšie deti nevylučuje, za zmenami na jej figúre môže stáť tehotenstvo číslo štyri. Pri poslednej ratolesti však herecká hviezda pribrala úctyhodných 27 kíl, ktorých sa jej dlho nepodarilo zbaviť. Dnes je hovorkyňou firmy vyrábajúcej prípravky na chudnutie a akékoľvek tukové vankúše sú u nej nežiaduce. Navyše vraj má s manželom čo robiť, aby úspešne zvládla výchovu troch synov. „Chceli by sme viac detí, ale momentálne máme plné ruky našich chlapcov,“ nechala sa kultová Sabrina počuť v istom rozhovore.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu