Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Akčný veterán Van Damme rúca zákony fyziky: Z tohto vám padne sánka!

Jean-Claude Van Damme predvádza neuveriteľné akrobatické kúsky v nebezpečnom reklamnom spote. Zobraziť galériu (8)
Jean-Claude Van Damme predvádza neuveriteľné akrobatické kúsky v nebezpečnom reklamnom spote. (Zdroj: Volvo)

LOS ANGELES – Stále na to má! Hoci Jean-Claude Van Damme (53) už nenakrúca toľko akčných snímok ako kedysi, jeho úchvatné schopnosti získané majstrovstvom v bojových umeniach ešte nevyhasli. Dôkazom je čerstvý spot, v ktorom belgický Casanova doslova prekonáva fyzikálne zákonitosti.

Tomu sa povie brutálny výkon! Jean-Claude Van Damme sa do sŕdc miliónov divákov zapísal nielen ako prvotriedny lámač ženských sŕdc, ale predovšetkým obratný a mimoriadne zdatný absolvent viacerých škôl bojového umenia. A práve vďaka nemu sa udržiava v obdivuhodnej forme a koncentrácii aj po päťdesiatke. Najnovšej zažiaril v reklamnej kampani známeho výrobcu vozidiel a kamiónov. Na to, čo herec pred kamerami dokázal, by sa drvivá väčšina jeho kolegov zrejme nikdy neodvážila.

„Prekonal som svoje vrcholy a pády. Okúsil som hrboľaté cesty a silné vetry. To ma urobilo tým, čím som dnes,“ začína Jean-Claude svoj monológ, pričom kamera zachytáva najskôr iba jeho tvár. Odhalenie skutočnosti, na čo sa hollywoodsky veterán vlastne sústreďuje, však vyráža dych. Akčný hrdina totiž stojí na spätných zrkadlách dvoch kamiónov, ktoré cúvajú pri konštantnej rýchlosti a súčasne sa pomaly od seba vzďaľujú. Tým pádom sa rozchádzajú aj hercove nohy až do bodu, v ktorom predvádza dokonalú roznožku.

O majstrovstve tohto nebezpečného čísla svedčia aj Van Dammeove nasledujúce slová: „Teraz tu stojím pred vami. To, čo vidíte, je telo pretvorené k dokonalosti. Dve nohy zmajstrované tak, aby popreli zákony fyziky a predviedli najveľkolepejšie oddialenie.“ Pre úplnosť treba už len dodať, že podľa autorov reklamy nejde o žiadne počítačové triky. Jedinou úpravou bolo údajne digitálne vymazanie istiaceho systému.

Jean-Claude Van Damme v reklame

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu