Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Superman ohromil robotníkov: Letel popri dodávke, vieme, ako to urobil!

Kevin si išiel
Kevin si išiel "zalietať" (Zdroj: YouTube)

GLASGOW - Veľkú vlnu pobúrenia vyvolal mladý srandista zo Škótska. Na internete sa totiž objavilo video, na ktorom "lieta" na ceste popri dodávke. Hoci jemu sa nič nestalo, tí, ktorí možno budú chcieť jeho kúsok napodobniť, také šťastie už mať nemusia.

Dvadsaťštyriročný Kevin Hannaway sa pred pár dňami zahral na Supermana. Z ničoho nič sa zjavil vedľa dodávky, ktorá prevážala robotníkov do práce. Vodiča sa, akoby sa nič nedialo, spýtal, kde je najbližší obchod. Celý čas mal pritom vystretú ruku dopredu tak, ako to zvykol robievať spomínaný komiksový hrdina.

Samozrejme bolo by naivné si myslieť, že Kevin skutočne lietal. Celý trik spočíval v tom, že šiel na bicykli popri aute. A práve za to si vyslúžil veľkú kritiku, že zbytočne riskoval svoj život a zároveň ohrozoval bezpečnosť účastníkov cestnej premávky.

Clark Kent z Cambuslangu, ako Hannawaya prezývajú, medzitým požiadal verejnosť, aby jeho číslo v žiadnom prípade nekopírovali. "Tento nebezpečný a bláznivý čin sa mohol skončiť vážnym zranením alebo smrťou. Nikto by nemal nič podobné skúšať," vyhlásil Sandy Allan z Kráľovskej spoločnosti pre prevenciu nehôd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu