Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vianočný pozdrav od Chucka Norrisa: Krásne zosmiešnil Van Damma!

Chuck nesie na hlave živý vianočný strom
Chuck nesie na hlave živý vianočný strom (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Minulý mesiac spôsobil belgický herec Jean Claude Van Damme poriadny rozruch. V reklame na nákladné autá totiž dokázal, že aj po rokoch je stále vo forme a predviedol číslo, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani v čase svojej najväčšej slávy. Lenže to by nebol Chuck Norris, keby ho netromfol.

Van Damme bol na vrchole svojej popularity v deväťdesiatych rokoch minulého storočia. Jeho akčné trháky sledovali so zatajeným dychom tak chlapci ako i dievčatá. Naposledy sa o ňom vo veľkom hovorilo v novembri, keď sa na internete objavila reklama na nákladné autá značky Volvo. Predviedol v ňom totiž takú roznožku na spätných zrkadlách dvoch vozidiel, že to až bolí na pohľad.

Jean-Claude Van Damme v reklame

Netrvalo dlho a dala o sebe vedieť aj ďalšia filmová legenda. A to by nebol Chuck Norris, keby nevymyslel ešte niečo bombastickejšie. Jeho video sa začína detailným záberom na dobre známu tvár. Ako sa kamera vzdiaľuje, môžeme vidieť, že stojí na krídlach dvoch lietadiel a na hlave mu navyše stojí niekoľko výsadkárov, ktorí dokopy vytvárajú vianočný stromček.

Chuck Norris robí roznožku

Video je samozrejme dielom počítača, to ale Norrisovi vôbec neuberá na jeho kultovosti. Chuck je len jeden!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu