Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zakázaná láska siedmaka (12) a učiteľky Dany (31): Ľubostné vyznania na internete!

Školák písal učiteľke aj na sociálnej sieti Zobraziť galériu (5)
Školák písal učiteľke aj na sociálnej sieti (Zdroj: FB, Topky)

HUMENNÉ - Siedmak (12) zo základnej školy v Koškovciach, ktorého mala podľa polície sexuálne zneužívať učiteľka Dana (31) z vedľajšej triedy, bol zdá sa, zamilovaný až po uši. Svedčí o tom množstvo láskyplných odkazov a vyznaní svietiacich na jeho profile na sociálnej sieti, pričom minimálne jeden z nich bol adresovaný práve učiteľke. Hoci dôkazy zatiaľ hrajú proti Dane, susedia si ju zastávajú a sú presvedčení o tom, že ide o výmysel.

Údajne zneužitý žiak základnej školy sa náklonnosťou k o takmer 20 rokov staršej učiteľke netajil. Na sociálnej sieti jej skladal komplimenty a jeho profil je zaplavený zaľúbenými odkazmi typu "Milujem ťa" a "Chýbaš mi". Len 12-ročný chlapec tam tiež uvádza, že je od minulého roka zasnúbený a jednu z fotografií učiteľky Dany, ktorú zverejnila v januári, opísal veľavravným "fešanda".

Túto fotografiu chlapec okomentoval slovom
Zobraziť galériu (5)
Túto fotografiu chlapec okomentoval slovom  (Zdroj: FB, Topky)

Vysokoškolsky vzdelaná učiteľka síce školáka na sociálnej sieti medzi priateľmi nemá, spájajú ich však naposledy zverejnené fotografie s rovnakým slovíčkom "grace", čo v preklade znamená pôvab či cnosť.

Danina (hore) a chlapcova (dole) posledná fotografia na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (5)
Danina (hore) a chlapcova (dole) posledná fotografia na sociálnej sieti.  (Zdroj: FB)

Chlapcec žije po rozvode rodičov s babkou a dedkom. Podľa starej mamy si ho učiteľka získavala postupne. "Lákala ho na zmrzlinu, volala ho na bicykel. A on šiel," tvrdí. Náklonnosť bola podľa nej obojstranná, no nikdy by nečakala, že to zájde až tak ďaleko. Dana mala pomer s chlapcom udržiavať napriek tomu, že v Humennom žije s manželom a malým synčekom.

Susedia sú na strane učiteľky

Obyvatelia ulice v Humennom, kde Dana s manželom a malým synčekom býva, sú prípadom zhrození a nechcú si pripustiť, že by bolo schopná niečoho takého. "Nie, absolútne, v žiadnom prípade. Ja osobne by som povedala, že to je hlúposť," povedala pre Tv JOJ jedna zo susedov Margita. Podľa známych ide o slušnú rodinu a neveria, že by Dana pre jeden úlet riskovala jej rozpad.

 

Učiteľka Dana so synčekom.
Zobraziť galériu (5)
Učiteľka Dana so synčekom.  (Zdroj: FB)

 

Slovenčinárka od stredy na škole nepracuje. Podľa medializovaných informácií odišla na materskú dovolenku, čaká totiž ďalšie dieťatko. Otehotnieť mala pritom v čase, keď sa už so siedmakom stretávala. Dana bola triednou učiteľkou 7. B a chlapec žiakom 7. A. Ich vzťah mal trvať viac ako pol roka a po jeho prepuknutí pedagogičku obvinili zo sexuálneho zneužívania a ohrozovania mravnej výchovy mládeže, za čo jej hrozí až 12-ročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu