Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Odkaz Bratislavčana na FOTO dojal ľudí v električke: Milujem ťa, vráť mi moju starú Zuzku

Láska hory prenáša Zobraziť galériu (2)
Láska hory prenáša (Zdroj: topky)

BRATISLAVA – Vynaliezavý Bratislavčan sa postaral o rozpaky nejednej Zuzky cestujúcej električkou číslo 5. Na okno dopravného prostriedku totiž nalepil papier s textom, ktorého obsah chytil ľudí za srdce.

„Zuzka, teraz, keď toto čítaš, tak si predstavujem okamih, ako si si tieto ‚reklamy‛ prvýkrát všimla, ako sa najprv nechápavo začítaš a ako pri tom nepatrne pokrčíš nos,“ napísal neznámy zamilovaný muž, ktorý svoj odkaz na papieri veľkosti A4 zalaminoval a nalepil na okno bratislavskej električky číslo 5.

Veterán našiel po 45 rokoch stratenú lásku z FOTO: Urobil som najväčšiu chybu svojho života

„A keď neomylne pochopíš, že text je adresovaný tebe – najprv vystrašene zatajíš dych, medzi tvojím obočím sa objaví tá známa vráska, trošku ti sčervená pravé ucho, máličko poodstúpiš a opatrne sa rozhliadneš, akoby ťa niekto zo spolucestujúcich mohol usvedčiť, že adresátom si práve ty,“ pokračoval romantický Bratislavčan.

Neuveriteľné! V uliciach Bratislavy útočí ďalší fekálny fantóm: Víkendový útok výkalmi na ženu

„A hneď vzápätí začneš predstierať ľahostajnosť, maximálne ľahko pobavený záujem spojený s tým iba tvojím úškrnom,“ ukončil odkaz pre Zuzku a úplne na záver dodal, že ju miluje, ale s maličkou podmienkou: „Vráť sa, vráť mi moju ‚starú‛ Zuzku.“

Odkaz Bratislavčana na FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)

Viac o téme: ElektričkaOdkazBratislavaZuzka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu