Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bartošová sa vydala: Vojna s vlastnou matkou aj na svadbe!

Iveta Bartošová sa vydala za Josefa Rychtářa po zhruba dvojročnom vzťahu. Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová sa vydala za Josefa Rychtářa po zhruba dvojročnom vzťahu.

PRAHA - Sú svoji! Po slávnom talianskom výlete sa Iveta Bartošová (47) zasnúbila so svojím partnerom Josefom Rychtářom (55). Chystanú veselicu im v auguste prekazila vyťaženosť starostu Uhříněvsi. Ten dvojicu oddal dnes okolo pol tretej. Keď ale predtým novinári volali speváčkinej mame a pýtali sa jej, či sa udalosti zúčastní, informácia o svadbe ju prekvapila. O ničom totiž netušila. Zlé vzťahy teda v rodine pretrvávajú a blondínka sa nenechala obmäkčiť ani v tento veľký deň.

Opäť pod čepcom! Iveta Bartošová sa rozhodla, že po zhruba dvojročnom vzťahu sa vydá za svojho ochrancu Josefa Rychtářa. Aby ich veľký deň nebol úplne obyčajný, speváčka chcela mať za sobášiaceho priamo starostu. Ten im v auguste nevyhovel, no termín si dohodli na dnes. „Áno, je to pravda. Pani Bartošová sa dnes o 14.00 vydáva. Novomanželov budem oddávať ja,” potvrdil webu Sedmička Milan Coller.

Novinári v súvislosti s touto udalosťou kontaktovali aj blondínkinu matku. Nie je žiadnym tajomstvom, že v rodine nepanujú dobré vzťahy. To, že pani Svatava nebude vedieť ani len o vydaji vlastnej dcéry, však nikto nepredpokladal. „O dnešnej svadbe som sa dozvedela z internetu. Nebola som pozvaná, je mi to strašne ľúto. Naše vzťahy sa už asi nikdy nezlepšia,” vyrozprávala s plačom redaktorovi Sedmičky. No hoci Iveta vojnovú sekeru nezakopala, mama jej želá len to najlepšie. „Prajem jej hlavne to, aby bola šťastná,” povedala pani Bartošová pre portál Super.cz.

Pred speváčkinou vilou sa od rána nachádzali zástupcovia všetkých novín, časopisov aj televízií. Josef Rychtář na novinárov pokrikoval svoje obvyklé sprosté výrazy, ktoré už nikoho asi ani neprekvapujú. Zároveň tvrdil, že svadba nebude.

Približne o pol tretej ale na radnici prebehol sobáš. Iveta si údajne ponechala svoje priezvisko. Za svedka mala liečiteľa Jana Saavedru, po ženíchovom boku v dôležitej chvíli stál dlhoročný kamarát od polície. Bartošovej syn Artur Štaidl v obradnej sieni chýbal.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu