Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neuveriteľná premena Bartošovej: Tajomstvo terajšej krásy odhalené!

Iveta Bartošová sa výzorovo za pár mesiacov zmenila k lepšiemu. Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová sa výzorovo za pár mesiacov zmenila k lepšiemu.

PRAHA - Jednoznačne krajšia! Iveta Bartošová (47) už mnohokrát šokovala svojou vizážou. Speváčka v posledných rokoch bohužiaľ príliš často nebola za hviezdu a pôsobila zanedbane. Po svadbe s Josefom Rychtářom (55) sa však jej výzor zmenil k lepšiemu. Blondínka teraz prezradila, čo je za tým.

Zoštíhlená a s úsmevom! Tak v poslednej dobe vyzerá Iveta Bartošová. Približne pred mesiacom sa „vynovená” ukázala v televízii Prima  a zdá sa, že je to s ňou stále lepšie a lepšie. České médiá sa totiž zúčastnili nakrúcania programu Krampolo voloviny pre stanicu Relax. Tam sa mohli na vlastné oči presvedčiť, že speváčka vyzerá naozaj vynikajúco a doslova žiari.

Blondínka ochotne poskytla aj rozhovory a prezradila, ako vníma svoju premenu ona sama. „Prakticky som neschudla, len sa mi trochu zmenila postava a zmenšila sa mi tvár. Bola som dva roky chorá, tak sa mi to v nej zozbieralo. Rôzne operácie, lieky proti bolesti a to všetko sa logicky prejaví. Teraz som konečne zdravá,” povedala Bartošová denníku Aha!

Iveta zároveň poznamenala, že svoj podiel na zlepšení jej stavu a výzoru má aj svadba s Josefom Rychtářom. „Recept je úplne jasný – som spokojná. Mám skvelého chlapa do nepohody, poznáme sa viac než 17 rokov a vedela som, koho si beriem,” pochvaľovala si svoje aktuálne manželstvo. Ako dodala, základom všetkého je šťastie a postupne jej začínajú prichádzať aj zaujímavé pracovné ponuky. Zdá sa teda, že speváčka je na najlepšej ceste ku „vzkrieseniu”.

Pozrite si, ako sa speváčka Iveta Bartošová menila za 10 rokov. Prierez jej životom nájdete v ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu