Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Fešák Joey z Priateľov zostarol na nepoznanie: Zavalitý, zarastený, šedivý!

Matt LeBlanc sa viditeľne zaguľatil, zarástol a pribudli mu šediny. Zobraziť galériu (8)
Matt LeBlanc sa viditeľne zaguľatil, zarástol a pribudli mu šediny.

LOS ANGELES – Poznačil ho čas! Hoci Matt LeBlanc (46) ešte zďaleka nepatrí do hereckého starého železa, po vzore svojho kolegu zo sitkomu Priatelia sa celkom podvoľuje pribúdajúcim rokom. Dnes tak lámača ženských sŕdc vonkoncom nepripomína. „Zdobia“ ho totiž šediny, hustá brada aj kilá navyše.

Čo by povedali jeho skalné fanúšičky? Keď sa komediálny projekt Priatelia tešil najväčšej popularite, Matt LeBlanc bol vďaka úlohe Joyeho Tribbianiho známy ako tak trochu nechápavý, ale šarmantný zvodca žien. Tejto nálepky sa s odstupom času zaručene zbavil aj vďaka radikálnej zmene imidžu. Po takmer dvoch desaťročiach od začiatku nakrúcania sitkomu sa v spoločnosti zjavil zostarnutý na nepoznanie.

Keďže Matt naďalej patrí k stabilným tváram televízie, minulý týždeň si vyrazil na recepciu v súvislosti s odovzdávaním cien Emmy. Nahodený v prúžkovanom obleku bez kravaty chcel zrejme pôsobiť mladším a štíhlejším dojmom, no zmena na jeho zovňajšku bola neprehliadnuteľná. Herec sa za posledné roky zaguľatil, zošedivel a nechal si narásť bradu. Pokojne by si tak mohol podať ruku s kolegom Matthewom Perrym, ktorý je o dva roky mladší, no uberá sa navlas rovnakým smerom.

Vďaka nominácii na cenu Emmy bývalý hollywoodsky Casanova poskytol viacero rozhovorov. Pre denník The New York Times dokonca prezradil, že v súkromnom živote sa televízoru veľmi nevenuje: „Aby som bol úprimný, televíziu často nepozerám. Som vždy príliš zaneprázdnený. Mám 9-ročné dieťa a polovičnú starostlivosť, takže sa snažíme robiť iné aktivity. Musím ale priznať, že pozeráme Amerika má talent, pretože moja dcéra rada spieva. A preto s ňou sledujem aj X Factor, American Idol a všetko podobné.“ Je chvályhodné, že Matt k televíznom maniakom nepatrí, no o svojej ratolesti to vraj povedať nemôže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu