Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúci pohľad na brata Jennifer Aniston: Pozrite sa, čo z neho vyrástlo!

Alex John Aniston má od sladkého imidžu slávnej sestry Jennifer na míle ďaleko. Zobraziť galériu (14)
Alex John Aniston má od sladkého imidžu slávnej sestry Jennifer na míle ďaleko. (Zdroj: Coleman-Rayner)

LOS ANGELES – Mení sa na nepoznanie! Alex John Aniston (24) sa zoči-voči paparazzom naposledy postavil vo veku 14-ich rokov po boku známejších rodičov. Odvtedy však už ubehlo celé desaťročie a z roztomilého chlapca vyrástol hotový živel. Brat populárnej herečky hodil usporiadaný život za hlavu a razí si divokú cestu v znamení punku. Nechýba mu množstvo tetovaní ani naozaj extravagantný imidž.

Jablko padlo od stromu naozaj ďaleko! Alex John Aniston sa na verejnosti naposledy blysol v roku 2004, keď spolu s rodičmi zavítal na premiéru snímky Along Came Polly. Odvtedy sa šoubiznisu oblúkom vyhýba a podstúpil dramatickú premenu. Samého seba opisuje ako cestujúceho umelca, no na prvý pohľad pripomína skôr nespútaného nadšenca punku.

Alex John prezývaný AJ sa pred pár dňami objavil na festivale s názvom Burning Man, kde prekvapil svojím odviazaným zovňajškom. Jeho telo hore bez totiž zdobili viaceré tetovania , v ušiach mal zavŕtané výrazné náušnice na roztiahnutie dierok a hlavu mu pokrýval účes v štýle mohawk pozostávajúci z takzvaných dredov. Priameho príbuzného sladkej hviezdy sitkomu Priatelia by ste v ňom spoznali naozaj ťažko. Dôvodom je predovšetkým to, že nekonvenčný dvadsiatnik hollywoodsku pozlátku doslova neznáša.

„Ľudia sa ma na Jennifer pýtajú od strednej školy. Už roky je to tŕňom v mojom zadku, takže bez komentára,“ odpovedal AJ reportérom denníka Daily Mail minulý týždeň, keď sa s ním pokúšali urobiť rozhovor ohľadne staršej sestry. Jeho priateľ však bol o niečo zhovorčivejší: „AJ nemá rád mediálnu bublinu, šoubiznis a to, že ľudia o ňom rozprávajú. Nikdy som Jen nestretol, ale viem, že pre AJ-a to nie je téma, o ktorej by chcel hovoriť, nikdy to nevytiahol. Neviem, aká je situácia a aké majú vzťahy v rodine, ale mám taký pocit, že otec mu pomáha s peniazmi.“ Ako sa teda zdá, zabezpečený punker si mladosť užíva plnými dúškami. Otázne ale je, čím sa bude živiť, až mu raz otec priškrtí rozpočet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu