Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Joey z Priateľov v sebe zvodcu nezaprie: Fúha, veď je viac sexi ako zamladi!

Matt LeBlanc popracoval najmä na svojej postave, vďaka čomu jej dnes šarmantnejším zvodcom než v čase nakrúcania Priateľov. Zobraziť galériu (7)
Matt LeBlanc popracoval najmä na svojej postave, vďaka čomu jej dnes šarmantnejším zvodcom než v čase nakrúcania Priateľov.

AUSTIN – Zreje ako víno! Hoci si Matt LeBlanc (47) ešte donedávna pestoval imidž zavalitého herca so sivou bradou, dnes je všetko úplne inak. Jeden z hlavných protagonistov kultového seriálu Priatelia sa totiž vrátil k ukážkovej forme. Niet nijakých pochýb, že v súčasnosti by dokázal poblázniť ešte viac fanúšičiek ako za starých čias.

Stále ako prvotriedny Casanova! Približne pred rokom sme vás na Topkách informovali, že Matt LeBlanc pomerne rýchlo zostarol a zaguľatil sa. Šediny sa mu totiž v tom čase objavovali nielen vo vlasoch, ale aj na zarastenej tvári. Spolu s kilami navyše mu zbytočne pridávali na veku, čo jeho verné obdivovateľky príliš netešilo. Uplynulý víkend však legendárny Joey Tribbiani prekvapil podstatne vylepšenou vizážou. Veľkú cenu USA formuly 1 si na okruhu v Texase vychutnal v priliehavej košeli, vďaka ktorej už opäť vyžaroval ten správny zvodcovský sexepíl.

Matt medzi prominentných divákov tentoraz dorazil oholený nahladko a v štýlových slnečných okuliaroch. Šedín na hlave sa síce nezbavil, no schoval si ich pod šiltovku. Tá najväčšia zmena však v jeho prípade bola badateľná predovšetkým na jeho postave. Herec nielenže schudol, no zároveň si vyrysoval prsné a ramenné svalstvo. To, čo sa mu črtalo pod košeľou, zaručene potešilo oko nejednej dámy.

Silné motory, vysokú rýchlosť a vôňu zodratých pneumatík si nenechalo ujsť viacero známych tvárí spoza veľkej mláky. VIP vstupenka sa na krku hompáľala aj hlavnému hrdinovi Matrixu či šéfkuchárovi Gordonovi Ramsaymu. No zatiaľ čo Keenu Reeves nešetril úsmevom a ochotne odpovedal na otázky reportérov, minimálne jedna celebritná blondínka sa tvárila nanajvýš otrávene. Tou nebol nik iný ako silikónová prsaňa Pamela Anderson.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu