Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Internetom sa šíri vtipná výstraha rodičov synovi (13): Prestaň masturbovať, lebo...!

(Zdroj: reddit)

USA - Rodičia istého pubertiaka mali už dosť jeho problémov s ovládaním vlastnej sexuality, a preto mu v kúpeľni nechali priamočiary odkaz. Keďže už mali dosť uterákov ušpinených od jeho ejakulátu, rozhodli sa prikročiť k radikálnemu kroku a výstrahu dokonca zverejnili aj na internete.

Na mieste, kde bývajú zavesené uteráky, zanechali školákovi papier s výstražnými riadkami. "Prosíme, prestaň masturbovať na uteráky," hlásajú hneď prvé slová, podľa ktorých mu všetko už predtým vysvetľovali a toto je ich posledné varovanie.

Keď sa nebude ich rady pridŕžať, majú vraj pre neho pripravené "bolestné" následky. Kúpelňa bude preplnená uterákmi s Justinom Bieberom a vyzdobená v štýle My little pony. To by vraj malo 13-ročného tínedžera dostatočne odradiť od toho, aby ešte niekedy miesto papierových utierok použil bavlnenú náhradu.

Snímku cez Imgur zverejnil užívateľ Redditu s prezývkou Droplynx a okamžite sa pod ňou zhromaždilo množstvo komentárov. Podľa niektorých je to pre chlapca poriadne zahanbujúce a nemali to robiť. Droplynx preto odpísal, že fotografiu nezverejnil on, ale jeho žena. Či išlo o žart alebo nejaký zámer, ťažko povedať.

Internetom sa šíri vtipná
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reddit)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu