Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bartošová chystá svadbu, na liečení by sa zabila!

Iveta Bartošová by sa za Josefa Rychtářa rada vydala. Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová by sa za Josefa Rychtářa rada vydala.

PRAHA – Nedá si povedať! Zdravotný stav Ivety Bartošovej (47) je po udalostiach uplynulých dní v zlom stave. A hoci sa väčšina ľudí zhoduje na tom, že psychicky labilnej a od alkoholu závislej speváčke by pomohli najmä odborníci, jej partner Josef Rychtář (55) sa s týmto názorom vôbec nestotožňuje. Blondínka by si podľa jeho slov mohla v liečebni siahnuť na život. Terapiou na prekonanie problémov jej má byť svadba.

Oslava namiesto liečenia! Iveta Bartošová prežila v uplynulých dňoch poriadne dramatické chvíle. Pričinil sa o to speváčkin dlhoročný ctiteľ Zděnek Macura, ktorý ju chcel chrániť pred údajnou agresivitou jej partnera Josefa Rychtářa. Blondínka však tvrdí, že obdivovateľ jej dával drogy a dokonca od nej požadoval sex. Prezradila to v rozhovore pre portál prask.tv. Z úst zničenej speváčky však zaznelo oveľa viac šokujúcich slov.

Keď totiž Bartošová dostala otázku, aké sú jej najbližšie plány, netajila sa tým, že by sa za Rychtářa rada vydala. A on nenamieta. „Ivetu som spoznal ako skvelú ženu. Áno, ona za to stojí! Pozerám na ňu ako na krásnu a citlivú ženu, s ktorou si rozumiem. Nehovorím, že si niekedy nepovieme niečo, čo sa tomu druhému nepáči, ale to je život,” reagoval na margo speváčkiných slov jej partner.

Josef sa s Ivetou očividne zhoduje vo viacerých dôležitých záležitostiach. Speváčka totiž popiera všetky tvrdenia, že by bola závislá od alkoholu. Pomoc odborníkov podľa vlastných slov nepotrebuje. A s ňou najnovšie súhlasí aj samotný Rychtář. „Je to záležitosť psychiky. Ublížilo by jej to a viedlo by to k trvalému poškodeniu. Ako poznám Ivetu, niečo by si urobila,” uzavrel budúci ženáč, ktorý narážal, na to, že jeho vyvolená sa v minulosti už viackrát pokúsila o samovraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu