Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nahotinka z Rafťákov: Zradil ju výstrih po pupok!

Vďaka sexi blúzke sa Tereza Voříšková ukázala takmer tak, ako tomu bolo vo filme Rafťáci. Zobraziť galériu (5)
Vďaka sexi blúzke sa Tereza Voříšková ukázala takmer tak, ako tomu bolo vo filme Rafťáci.

KARLOVE VARY - Provokovala! Tereza Voříšková (24) je slovenským divákom známa najmä z komédie Rafťáci, kde sa predviedla úplne nahá. Čo-to zo svojho tela však ukázala aj na pondelkovom predstavení nového filmu v rámci karlovarského festivalu. Mladá herečka si totiž obliekla zaujímavú blúzku, ktorá pri sedení vyzerala tak, akoby mala výstrih až po pupok. Spod látky vykúkali nielen obliny jej pŕs...

Takto si to nepredstavovala! Tereza Voříšková s filmovou nahotou problém nemá. Evidente ale nepočítala s tým, že svoje telo odkryje aj na festivale v Karlovych Varoch. Mladá herečka predstavovala nový film Všiváci. A pri tej príležitosti sa nechcene odhalila.

Tereza si obliekla blúzku so zavinovacím efektom a holým chrbtom. Je teda jasné, že podprsenku nechala doma. No takmer sa jej to vypomstilo. Pri sedení totiž padavá látka vytvorila výstrih až po pupok a odhalila tak nielen obliny herečkiných pŕs, ale aj bruško so záhybmi.

Stačil neopatrný pohyb a brunetka by sa objavila pred návštevníkmi polonahá. Našťastie, po niekoľkých záberoch si všimla, prečo je stredobodom pozornosti prítomných fotografov a blúzku si pridržala rukou.

Tereza Voříšková nečakala, že jej blúzka ukáže tak veľa.
Zobraziť galériu (5)
Tereza Voříšková nečakala, že jej blúzka ukáže tak veľa.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu