Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutné priznanie slovenskej herečky: Fuj, z toho sa vám zdvihne žalúdok!

Andrea Kerestešová si na potulkách svetom pochutnala napríklad aj na polievke zo ženskej placenty. Zobraziť galériu (5)
Andrea Kerestešová si na potulkách svetom pochutnala napríklad aj na polievke zo ženskej placenty.

BRATISLAVA – Že aká lahôdka! Herečka Andrea Kerestešová (28), ktorá sa už dlhšiu dobu zdržiava v susedných Čechách, je veru poriadne dobrodružný typ. Potvrdzujú to aj jej zážitky nadobudnuté z ciest po rôznych kútoch sveta. Rodáčka z východného Slovenska sa nedávno napríklad priznala k tomu, že jedla polievku zo ženskej placenty.

Dali by ste si?! Andrea Kerestešová, ktorá účinkovala napríklad aj v českej komédii Rafťáci, v jedle očividne nie je vyberavá. Svedčí o tom tiež fakt, že v minulosti ochutnala napríklad špeciality, ktoré by si zrejme väčšina ľudí do úst len tak nevložila.

Hoci je brunetka dosť odvážna, aj ona má predsa len hranice, za ktoré by nešla. „V Číne sú reštaurácie, ktoré sú špecializované iba na penisy zvierat. To som nedala, lebo mi to prišlo strašne odporné,” poznamenala v rozhovore pre idnes.cz Kerestešová. Vzápätí na to dodala, že takáto „pochúťka“ má viacero priaznivých účinkov. „Sú výživné. Napríklad býčie gule sú výborné proti vráskam,” podotkla herečka.

Azda najväčším extrémom sympatickej východniarky bola polievka zo ženskej placenty. „Ochutnala som ju. Bol to najväčší úlet,” priznala dobrodružná Andrea. Podľa niektorých fajnšmekrov chutí placenta podobne ako kuracie mäso či rybacina. Túto lahôdku nájdete vraj len vo vybraných čínskych regiónoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu