Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hviezdy z Beverly Hills ohúrili: Branda s Kelly za krásky, namakaný Steve hore bez!

Jennie Garth a Shannen Doherty podporili vyšportovaného kolegu Iana Zieringa ako v časoch, keď spolu nakrúcali seriál Beverly Hills 90210. Zobraziť galériu (13)
Jennie Garth a Shannen Doherty podporili vyšportovaného kolegu Iana Zieringa ako v časoch, keď spolu nakrúcali seriál Beverly Hills 90210. (Zdroj: isifa)

LAS VEGAS – Srdečné zvítanie ako za starých čias! Hoci od začiatku nakrúcania legendárneho seriálu Beverly Hills 90210 uplynuli už viac než dve desaťročia, jeho hlavní protagonisti v súkromí zostali blízkymi priateľmi. Krásavice Jennie Garth (41) a Shannen Doherty (42) podporili vypracované telo Iana Zieringa (49).

Stále majú k sebe poriadne blízko! Aj keď Ianovi Zieringovi už ťahá na okrúhlu päťdesiatku, pred niekoľkými týždňami sa nechal nahovoriť na horúcu pánsku šou, podstúpil náročný tréning a dostal svoje telo do životnej formy. Dnes vďaka tomu hviezdi v populárnom vystúpení Chippendales a vypracovanou figúrou zvádza nadšené dámy. Niet sa čo čudovať, že si jeho ukážkovú líniu prišli vyobzerať a omakať aj hercove niekdajšie kolegyne z Beverly Hills 90210.

Seriálový Steve sa popri ostatných krásavcoch v Las Vegas takisto pretŕča len v čiernych nohaviciach a s motýlikom okolo krku. Počas uplynulého víkendu mal však z oboch strán naozaj očarujúcu spoločnosť. Zapózovali si s nim najlepšie kamarátky Brenda a Kelly, ktoré ani v štyridsiatke nič nestratili zo svojho šarmu, práve naopak. Blondínka Jennie Garth pridala ako bonus vyformované nohy v šortkách, zatiaľ čo jej tmavovlasá priateľka nechala svojej postave vyniknúť v priliehavých džínsach.

O tom, že Jennie sa na výlet do mesta hazardných hier a bleskových svadieb naozaj tešila, svedčí jej účet v sieti Instagram. Prostredníctvom neho totiž zverejnila fotku so Shannen z lietadla a varovala pred ich spoločným divokým „nájazdom“: „Maj sa na pozore, Vegas!“ Neskôr však neodolala a s fanúšikmi sa podelila aj o čiernobiely záber s polonahými svalovcami. „Neviem, čo povedať...“ napísala k fotke, akoby chcela vyjadriť, že v takejto sexi spoločnosti jednoducho stráca slová. Treba uznať, že hviezdy mimoriadne populárneho tínedžerského seriálu sa ani v zrelom veku rozhodne nenudia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu