Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Čože je to 50-tka? Steve z Beverly Hills stále tasí vymakané telo Ramba!

Polonahý Ian Ziering svojím mužným telom aj po päťdesiatke vyráža dych. Zobraziť galériu (10)
Polonahý Ian Ziering svojím mužným telom aj po päťdesiatke vyráža dych. (Zdroj: Profimedia)

LAS VEGAS – Udržuje sa v top forme! Zatiaľ čo mnoho hollywoodskych päťdesiatnikov svoj povädnutý hrudník radšej neobnažuje, Ian Ziering sa rozhodne nemá za čo hanbiť. Práve naopak, tesne po prekročení prahu polstoročnice má vypracovanejšie telo ako v časoch, keď hviezdil v kultovom seriáli Beverly Hills 90210.

Naďalej na sebe poctivo maká! Seriálový Steve Sanders rozvíril hladinu šoubiznisu presne pred rokom, keď ako celebritný hosť získal angažmán v populárnom vystúpení Chippendales. Kučeravý blondiak preto neváhal, popracoval na svojej figúre a úchvatným telom opätovne dobyl srdcia množstva fanúšičiek. Čerstvé fotografie pritom nasvedčujú, že herec sa v meste hazardu a rýchlych svadieb očividne osvedčil. Po dvanástich mesiacoch sa na šesť týždňov opäť stáva súčasťou elitnej pánskej zostavy. A svojím hrudníkom doslova vyráža dych.

Ian Ziering vyvolal na červenom koberci hystériu od prvej chvíle, kedy sa na ňom zjavil. Nahodený len v čiernych nohaviciach a v motýliku okolo krku ponapínal svoje svalstvo a hrdo predviedol mužné prsné svaly, ramená aj tehličky na bruchu. Motorová píla v jeho rukách síce pôsobila zvláštne, no minimálne dámska časť hostí mu túto rekvizitu ochotne odpustila.

Výnimočnosť vitálneho päťdesiatnika spočíva tentoraz v tom, že si svoje miestečko na pódiu ako jediný spomedzi známych osobností vydupal aj po druhý raz. „Veľmi mi lichotí, že som sa vrátil a opätovne spolupracujem s Chippendales. Viete, čo? Tak veľmi sa bavím. Pre mňa to bolo ako letný tábor. Musel som sa o to podeliť s rodinou. A správajú sa tu ku mne ako ku kráľovi,“ neskrýval Ian svoje nadšenie. Špeciálne triky mimo tanca, spevu či roztrhnutého tielka však prezradiť nechcel. Dúfa, že aj tento rok sa mu v spolupráci s choreografom podarí prekvapiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu