Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Učiteľka sexovala so žiakom v aute: Bude z teba legenda, vravela!

Emma Agerová
Emma Agerová (Zdroj: Daily Mail)

CARDIFF - Učiteľka angličtiny Emma Agerová (34) zviedla svojho neplnoletého študenta a pravidelne s ním mávala sex na parkovisku. Povedala mu, že ak by sa o tom dozvedeli jeho rovesníci a priatelia, určite by sa medzi nimi stal "legendou".

Bývalý žiak strednej školy v južnom Walese na pojednávaní uviedol, že vzťah s Agerovou začal v roku 2008 po tom, čo jeden z jeho kamarátov zohnal na učiteľku číslo a v rámci srandy jej zavolal z jeho telefónu. Hoci to bolo mienené iba ako žart, pedagogička sa ozvala späť a s tínedžerom sa porozprávala. Zároveň ho podpichla stávkou, že by nebol schopný s ňou pri sexe držať krok.

"V nadväznosti na to sme sa stretávali každý deň alebo každý druhý deň," uviedol žiak, s ktorým mala Agerová sex v aute odstavenom na odľahlom parkovisku v blízkosti továrne. Trvalo to asi dva mesiace a jeho kamaráti sa o vzťahu dozvedeli. Jeden z nich učiteľku dokonca požiadal, či by si nechcela dať trojku, ale tá to odmietla.

Podľa jeho slov išlo o verejné tajomstvo medzi žiakmi, ale či o tom vedeli aj učitelia, to už si nie je istý. Vraj fotku jeho penisu mala uloženú aj v mobilnom telefóne. Na vyučovaní ho však nezvykla nijako preferovať, ale zvykla mu nosiť hračky a sladkosti.

Po dvoch mesiacoch ich vzťah skončil. Žiakova matka zistila, že jej syn dostáva od Agerovej nevhodné telefonáty a sms-ky, ale netušila, že medzi sebou majú aj niečo sexuálne. V dôsledku sťažnosti Agerová v škole dala výpoveď a odišla. Až neskôr sa prišlo na to, že učiteľka mala so žiakom pohlavný styk.

Agerová je teraz obvinená z neprijateľného správania. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu