Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Blondínky sa strápnili na internete: FOTO, ktoré budú veľmi ťažko vysvetľovať rodine

Kamarátky by to radšej nemali s fotením preháňať. Zobraziť galériu (2)
Kamarátky by to radšej nemali s fotením preháňať. (Zdroj: imgur)

LONDÝN - Žena, ktorá nahrala na prvý pohľad nevinnú fotografiu do svojho profilu na Facebooku, spôsobila neskôr na internete celkom pekný rozruch. Nejaký všímavý užívateľ totiž odhalil na snímke čosi veľmi zaujímavé a rozhodol sa s tým podeliť na stránke Reddit, kde si príspevok všimli tisíce divákov. A katastrofa bola na svete.

Na fotografii, pochádzajúcej pravdepodobne z nejakého internátu, sú ústrednými postavami dve blonďavé dievčatá, ktoré sa usmievajú do objektívu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa v zábere nad ich hlavami nenachádzal zvláštny objekt.

"Priateľka toto práve nahrala na Facebook ... Zaujímalo by ma, čo si jej rodinní príslušníci myslia práve teraz?" popísal ktosi zverejnenú snímku a spustil lavínu škodoradostných komentárov. V pravom hornom rohu fotografie je vidieť čosi, čo sa dá popísať asi len ako sexuálna hračka pre dvojnásobné použitie.

Blondínky sa strápnili na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

Gumový pomocník má na každom konci vymodelovanú ľudskú ruku a na internete okamžite spustil obrovské veselie. "To je moderné imelo?" pýtal sa ironicky jeden z diskutujúcich. Snímku zverejnenú počas víkendu však niekto po pár dňoch odstránil a dnes sa po kliknutí na odkaz otvorí iba stránka so správou: "Tento príspevok neexistuje".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu