Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vyplašený playboy Boris Kollár: Mamu stratil na dovolenke!

Keď vezme Boris Kollár mamu Anku do spoločnosti, radšej ju drží pekne pri sebe, aby sa nezatúlala. Zobraziť galériu (6)
Keď vezme Boris Kollár mamu Anku do spoločnosti, radšej ju drží pekne pri sebe, aby sa nezatúlala.

BRATISLAVA – O zábavu má postarané! Známy slovenský podnikateľ Boris Kollár (47) miluje dovolenky. Za oddychom vycestuje vždy, keď mu to pracovné povinnosti dovolia. Ako nám však prezradil, zahraničné výlety v spoločnosti jeho početnej rodiny často pripomínajú scény z kultovej série Sám doma. Jeho mamička Anka sa totiž na dovolenkách pravidelne stráca.

Dovolenková sezóna sa pomaly, ale isto rozbieha. Za oddychom sa chystá aj známy slovenský boháč Boris Kollár. Toho sme nedávno stretli na spoločenskej akcii a zisťovali sme, kde plánuje relaxovať. „S deťmi budeme určite na Floride alebo v Chorvátsku na lodi. Takže nevymyslíme nič také nové,“ povedal nám stručne podnikateľ.

No pri spomienke na more a príjemné zahraničné výlety sa známy Slovák predsa len trochu rozrozprával. Priznal, že sa mu takmer podarilo na dovolenke zabudnúť svoju mamu. Tá sa vraj pravidelne stráca. „Teraz aby sa mama neurazila, ale vždy ju hľadáme. Počítal som deti, bolo ich strašne veľa. A vždy to dopadlo tak, že sme nakoniec hľadali mamu,“  prezradil Kollár.

Príčinou sú vraj väčšinou pútavé obchodíky so suvenírmi. „Ona sa stále niekde zakuká a odbehne. Pomaly na každej dovolenke sme ju museli hľadať. No keď už to bolo asi 10. – 15. raz, čo sme nevedeli, kde je, tak už všetci kričali: Kde je Kevin? Poriadne sme sa pobavili. To už sme boli tak na pokraji zúfalstva, že to bol už taký smiech cez slzy,“ zaspomínal si boháč, ktorému sa však o „zábavu“ na výletoch starajú aj jeho ratolesti. „Klasikou sú detské návštevy rôznych nemocníc s rozrezanými prstami, zlomeninami a neviem s čím ešte všetkým,uzavrel dovolenkovú tému najznámejší multiotecko.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Borisom Kollárom o plánovanej dovolenke a o vtipných zážitkoch z výletov. 

Kollár o príhode s mamou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu