Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kollár v spoločnosti s blondínkou: Nepriznávali sa k sebe!

Boris Kollár si vyrazil do kina s Petrou Krištúfkovou. Blondínka sa pred fotografmi skrývala. Zobraziť galériu (10)
Boris Kollár si vyrazil do kina s Petrou Krištúfkovou. Blondínka sa pred fotografmi skrývala.

BRATISLAVA - Riadne manévre! Boris Kollár (47) si v utorok nenechal ujsť premiéru komédie Vo štvorici po opici 3. Do kina sa mu podarilo dostať úplne nepozorovane, mnohí si ho všimli až v samotnej sále. Tam mu robila spoločnosť Petra Krištúfková (35), mamička jeho dcéry Ester (8). Aj napriek tomu sa však dvojica pri odchode tvárila, akoby jeden k druhému ani nepatrili. Blondínka sa pred bleskami fotoaparátov schovala za chrbtami ostatných návštevníkov.

Strieda to! Boris Kollár sa v poslednej dobe objavuje v spoločnosti hlavne s Andreou Heringhovou a Barborou Richterovou. Už dlhšie nebolo po jeho boku vidieť Petru Krištúfkovú, s ktorou má dcéru Ester.

Práve ju však boháč vzal na utorkovú premiéru komédie Vo štvorici po opici. Dvojica si načasovala svoj príchod tak, že sa im podarilo do sály prekĺznuť v podstate nepozorovane. Náš fotograf si ich ale všimol po skončení filmu.

No aj napriek tomu, že kedysi s bleskami fotoaparátov nemali problém, tentoraz sa tvárili, akoby k sebe ani nepatrili. Keď podnikateľka zbadala záujem o ich osoby, od Kollára sa okamžite odtiahla a skryla sa za chrbát ženy, ktorá schádzala po schodoch pred ňou.

Dvojica sa vyhla aj následnej afterpárty. Do reštaurácie v nákupnom centre pritom zavítala prevažná väčšina prominentných hostí. Výborne sa zabávala napríklad šéfka módnej televízie Gabriela Drobová. „Film sa mi veľmi páčil, bolo tam naozaj veľa vtipných momentov,” povedala nám. Spoločnosť jej robili partner Karol Ruman a moderátorka Fashion TV Mária Zelinová. Zábery z premiéry nájdete v našej GALÉRII.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu