Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Superstaristka Hatalová v plavkách: Dráždila krivkami v exotike!

Natália Hatalová si začiatok leta užila v ďalekej Dominikánskej republike. Zobraziť galériu (10)
Natália Hatalová si začiatok leta užila v ďalekej Dominikánskej republike.

BRATISLAVA – Bývalá finalistka markizáckej SuperStar Natália Hatalová (23), ktorá sa do povedomia divákov dostala najmä svojím nákazlivým smiechom, si dopriala naozaj poriadnu dávku oddychu. Začiatok leta totiž strávila v ďalekej Dominikánskej republike, kde zmysly miestnych pánov dráždila v úsporných plavkách a šortkách. Ako prezradila, v ďalekých končinách sa cítila ako exot.

Uplynulé mesiace boli pre finalistku tretej série SuperStar Natáliu Hatalovú naozaj náročné. Okrem štúdia muzikálového herectva na brnianskej JAMU sa venovala aj príprave nových singlov. Aj preto sa zrejme rozhodla, že si dopraje naozaj poriadnu dávku oddychu.

Zatiaľ čo väčšina Slovákov sa toto leto na dovolenku ešte len chystá, mladá speváčka ju už má úspešne za sebou. A nie len tak hocijakú – vycestovala až do ďalekej Dominikánskej republiky, kde zmysly miestnych obyvateľov dráždila iba v úsporných plavkách.

„Prostredie a príroda sú tam neskutočne krásne, cítila som sa doslova ako v rozprávkovom raji. More bolo čisté a piesok biely,“ neskrývala svoje nadšenie Hatalová, ktorá podľa vlastných slov konečne zistila, aké je to byť iná. „Nachádzalo sa tam množstvo ľudí z celého sveta a pravdupovediac, cítila som sa tam ako modrooká Slovenka s hnedými vlasmi dosť exoticky,“ povedala nám speváčka.

Prvé dni v cudzej krajine však neboli pre bývalú superstaristku ničím príjemným. „Trvalo mi až 3 dni, kým som sa aklimatizovala a vyrovnala s časovým posunom,“ prezradila Hatalová, ktorá v ďalekých končinách takmer okúsila aj hrozivú silu počasia. „Dokonca nám jeden deň hrozil hurikán a museli sme sa celý deň schovávať v hoteli. Inak bolo počasie premenlivé. V priebehu jedného dňa sa niekoľkokrát jasná obloha zamračila a slnko vystriedal dážď,“ opísala svoju dovolenku brunetka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu