Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Studenkovej šokujúce priznanie: Neuveríte, čoho je schopná!

Slovenská herečka Zdena Studenková sa počas dovolenky v Paríži dostala do naozaj stresovej situácie. Dnes na to spomína s úsmevom. Zobraziť galériu (4)
Slovenská herečka Zdena Studenková sa počas dovolenky v Paríži dostala do naozaj stresovej situácie. Dnes na to spomína s úsmevom.

BRATISLAVA – Kto by to bol na ňu povedal?! Slovenská herečka Zdena Studenková (58) si chvíle oddychu užíva vždy plnými dúškami. No počas výletu v Paríži, kde bola s partnerom Branislavom Kostkom (42), jej veľmi do smiechu nebolo. Ich ruksak so všetkými osobnými vecami totiž uchmatol dvojmetrový chlap. Dvojica sa preto situáciu rozhodla riešiť naozaj svojsky.

Leto sa začalo a sezóna je už v plnom prúde. Užíva si ju aj slovenská herečka Zdena Studenková. Ako nám totiž na jednej spoločenskej akcii prezradila, svoju prvú tohtoročnú dovolenku má už úspešne za sebou. A nebude jediná. „Trošku som to leto už začala. Pred pár dňami som sa vrátila z Londýna, kde som bola na týždennom pobyte. Bola som si pozrieť predstavenia a mesto. Teraz sa chystám s kamarátkami, s ktorými cvičím pilates, na týždeň do Grécka. Potom už štandardne moje kúpele Piešťany. Takže toto je moja dovolenka,“ povedala pre topky.sk blondínka.

V súvislosti v cestami do cudziny si však zaspomínala aj na vtipnú príhodu, ktorú zažila s partnerom Branislavom na výlete v Paríži. V tom momente im však do smiechu vôbec nebolo. Tašku s ich osobnými vecami si totiž privlastnil dvojmetrový chlap. Dvojica situáciu vyriešila naozaj nečakaným spôsobom. „Išli sme jedným z posledných spojov s metrom. Keď sme doň naskočili, tak sme zistili, že ruksak s dokladmi a so všetkým leží na chodníku na stanici. Ale už sa zavreli dvere. Tak sme išli jednu zastávku a vyskočili sme. No kým sme sa dostali na spiatočnú cestu a znovu na tú istú zastávku, tak už tam bol taký jeden veľký dvojmetrový černoch, ktorý zametal a pri svojom vozíku mal náš ruksak,“ začala svoje rozprávanie Studenková.

Príjemný pobyt v meste zaľúbených sa tak rázom zmenil na adrenalínový zážitok. „Keďže sme vedeli, že po francúzsky sa s ním nedohovoríme a Francúzi sú okrem toho špecialisti na to, že po anglicky s vami nebudú hovoriť, tak sme prišli na to, že jediný spôsob, ako tomu predísť, je, že si to skrátka ukradneme späť. Tak sme čakali do poslednej chvíle, prišlo metro, ja som bola pri dverách vozňa, Branko sa obšmietal okolo toho černocha a na poslednú chvíľu mu ukradol náš ruksak a naskočil do vagóna,“ prekvapila svojím príbehom. Ako vidno, herečka sa vie vynájsť v každej situácii. 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Zdenou Studenkovou o dovolenke a vtipnej príhode z Paríža. 

Zdena Studenková o dovolenke a vtipnej situácii z Paríža.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu