Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tuningové sexice mučia svoje telá: Toľko medicinbalov pokope ste nikdy nevideli!

Finalistky aktuálneho ročníka súťaže Miss Carat Tuning sa pýšia takýmito silikónovými prsiami. Zobraziť galériu (24)
Finalistky aktuálneho ročníka súťaže Miss Carat Tuning sa pýšia takýmito silikónovými prsiami.

BRATISLAVA - Dokázali by ste sa sústrediť?! V novom petržalskom fitnescentre bolo pred pár dňami poriadne rušno. Postaralo sa o to sexi komando finalistiek súťaže Miss Carat Tuning. Ich veľký večer sa totiž každým dňom blíži, a tak dievčatá nechcú nechať nič na náhodu. Napochodovali preto do posilňovne, ktorá takú vysokú koncentráciu silikónových dračíc ešte určite nezažila.

Počas predposledného júnového víkendu sa na letisku v Piešťanoch koná v poradí už desiaty ročník tuningového zrazu. Súčasťou podujatia býva aj voľba Miss Carat Tuning. Príležitosť zabojovať o titul dostalo tentokrát až dvanásť dievčat, ktoré boli vybraté na základe kastingov.

Blonďavé a aj tmavovlasé sexice si pred pár dňami formovali postavu v petržalskom fitnescentre. „Dievčatá sa pripravujú na finále. Súčasťou toho je aj cvičenie pod dohľadom trénera, vysvetlila nám dôvod nájazdu na posilňovňu riaditeľka súťaže. „Finalistky majú síce štíhle postavy, ale u niektorých treba určité partie dotiahnuť do dokonalosti. Väčšina z nich navyše potrebuje spevniť svoje telo a zlepšiť si kondičku,” dodala. 

Adeptky na zisk titulu Miss Carat Tuning si cvičenie užívali s úsmevom na tvári. Ten sa napokon objavil aj na tvárach väčšiny návštevníkov fitnescentra. Vidieť toľko dračíc naraz pokope sa totiž len tak hocikedy nepošťastí.

Ak chcete dievčatá vidieť naživo, lístky na podujatie si môžete zakúpiť prostredníctvom portálu predpredaj.sk priamo TU!

Sledujte TOPKY TV: Dievčatá dali vo fitku zabrať svojím krivkám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu