Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najsexi finalistka markizáckej Farmy: Týmto telom chce vyhrať súťaž krásy!

Farmárka Jana Hrmová chce zabodovať v tuningovej súťaži krásy. Zobraziť galériu (9)
Farmárka Jana Hrmová chce zabodovať v tuningovej súťaži krásy.

BRATISLAVA - V ďalšej súťaži! Účasť v markizáckej Farme Jane Hrmovej (19) nestačila. Najnovšie túži aj po korunke krásy. Keďže sa jej po televíznej šou podarilo zhodiť nabraté kilá a vyformovať si postavu, prihlásila sa na Miss Carat Tuning 2014. A porotu presvedčila. Postúpila totiž do finálovej zostavy.

Počas uplynulých dní sa konali kastingy do aktuálneho ročníka Miss Carat Tuning. Šou je špecifická tým, že v nej neplatia pravidlá ako pri iných súťažiach krásy. A tak majú šancu uspieť aj dievčatá, ktoré nemajú ideálne modelingové proporcie. Nejde o vek, výšku, váhu, dovolené sú aj zásahy plastického chirurga či tetovania. „Hľadáme krásne, štýlové, sebavedomé a sexi dievčatá, ktoré sú si vedomé svojej jedinečnosti, ktoré sa rady zabávajú, majú rady autá a chcú v živote niečo dokázať,” vyjadrila sa riaditeľka súťaže.

Do aktuálneho ročníka sa prihlásila aj Jana Hrmová, známa z poslednej série markizáckej Farmy. Tmavovláska na statku pribrala, no kíl sa potom cieľavedome zbavovala. „Začala som chodiť štyrikrát do týždňa do fitka a upravila som si jedálniček,” prezradila nám k svojmu chudnutiu. Nakoniec sa jej podarilo vyformovať si postavičku na pôvodné miery. 

Hrmová tak určite má nádej na úspech. A keby aj hneď nevyhrala, aj tak môže nájsť uplatnenie pred objektívmi fotografov. „S mnohými finalistkami ďalej pracujeme - či už vo sfére modelingu, fotení, šoubiznisu. Som veľmi rada, že sa táto súťaž teší takej veľkej obľube. Je to odmena za kopec práce, ktorú náš organizačný tím na tomto projekte už sedem rokov robí s tým najväčším zanietením,” vyhlásila riaditeľka. Spolu s ňou v porote pri výberoch tých najzaujímavejších dievčat sedeli  napríklad aj speváčka Lenka LeRa Rakárová, hlavná organizátorka podujatia, minuloročná víťazka Martina Štetiarová či fotograf Michal Babčan. 

Aktuálny ročník tuningovej párty prebehne 20. a 21. júna na letisku v Piešťanoch. Lístky na podujatie si môžete zakúpiť na stránke predpredaj.sk. Kliknite SEM>> 

VIDEO: Semifinálový výber dievčat.

VIDEO: Takto to vyzeralo na kastingoch.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu