Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Poznáme prvého porotcu jojkárskeho Talentu: Slávik to nie je!

Leoš Mareš sa predstaví v netradičnej úlohe - namiesto moderovania bude hodnotiť talenty. Zobraziť galériu (9)
Leoš Mareš sa predstaví v netradičnej úlohe - namiesto moderovania bude hodnotiť talenty.

PRAHA/BRATISLAVA - Prípravy v plnom prúde! Na jeseň sa na obrazovky opäť vráti česko-slovenská talentová šou. Hoci už prebiehajú takzvané predkastingy, zloženie poroty bolo doteraz neznáme. Dnes presiaklo na verejnosť meno prvej známej tváre, ktorá bude sedieť v hodnotiacej komisii. O stálici Jarovi Slávikovi (38) zatiaľ nepadlo ani slovo, za českú stranu je potvrdený Leoš Mareš (36). Zaujímavé je, že ten doteraz pracoval pre Novu a Markízu. České médiá hovoria o prestupovej bombe desaťročia.

Toto nikto nečakal! Od začiatku, ako presiakli informácie o novom pokračovaní šou Česko Slovensko má talent, situácia bola napätá. Televízie Joj a Prima sa totiž toľko naťahovali o mená porotcov, že každej krajine hrozila samostatná šou. Keď sa konečne dohodli na spoločnom projekte, bolo jasné, že nastanú zmeny. 

Dnes sa prevalilo meno prvého človeka, ktorý si so stanicami tľapol. A je úplne nové! Leoš Mareš sa rozhodol na chvíľu odhodiť televízny moderátorský mikrofón a posadí sa za porotcovský stolík. Túto informáciu nám potvrdil hovorca Jojky Jozef Gogola, ale aj samotný Leoš. „Je to pravda. Veľmi sa teším. Je to práca snov,” zareagoval nadšene na našu otázku. 

Zaujímavé pritom je, že doteraz bolo Marešovo meno spájané práve s konkurenciou. Dlhé roky robil pre Novu, v rámci česko-slovenských projektov sa objavil aj na Markíze v Česko Slovenskej SuperStar, Hlase Česko Slovenska a Talentmánii. Niektoré české médiá v tejto súvislosti použili dokonca spojenie „prestupová bomba desaťročia”.

Kto bude stláčať takzvané iks-ká spolu s Leošom, je zatiaľ zahalené tajomstvom. Podľa Gogolu rokovania s vhodnými kandidátmi stále prebiehajú. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu