Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenské obchodné centrum pobúrilo rodičov: Sexshop vedľa detského ihriska!

(Zdroj: Facebook, tip čitateľa)

BRATISLAVA/NITRA - Sexuálna výchova detí je v poslednej dobe horúcou spoločenskou témou a prináša so sebou viacero protichodných názorov. Bez ohľadu na to, či sú ľudia za alebo proti, je ťažké ustrážiť, aby sa tí najmenší nestretávali s vecami určenými dospelým predčasne. Ako vnímajú drobci kútik na hranie umiestnený hneď pri sexshope v istom nitrianskom obchodnom centre nevedno, ale ich rodičom to pripadá postavené na hlavu.

Vaše tipy

Návštevníci nákupno-zábavného centra v Nitre, ktorí by sa chceli so svojimi ratolesťami trochu pohrať, majú "lukratívnu" možnosť urobiť tak hneď pri obchode s erotickými pomôckami. Hoci je predpoklad, že väčšina detičiek, ktoré sa sem prišli vyšantiť ešte nevie čítať, určite aj tak citlivo vníma svoje okolie. Tie, ktorým čítanie už problém nerobí, sa možno budú pýtať, čo názov predmetného obchodu vlastne znamená. Dospelým tak pribudne asi ťažká úloha, ako im túto otázku vysvetliť.

O tom, že vzniknutá situácia zarazila viacerých, svedčí aj fotografia Jána, ktorý k nej doplnil aj rozhorčený komentár: "Možné iba na Slovensku! "Inteligent" v Nitre povolil sex shop hneď vedľa detského ihriska! Mlyny Nitra sa ukazujú v tom najlepšom svetle!"

Riešenie sa zdá byť zvolené naozaj veľmi nešťastne, preto sme oslovili aj obchodné centrum, ktoré nám zaslalo svoje stanovisko. "Umiestnenie každej predajne dôkladne zvažujeme. Prevádzka je situovaná na najvyššom poschodí. Nájomcom je spoločnosť s veľkou sieťou, ktorá pozná požiadavky obchodných centier na diskrétnu realizáciu predajní. Obchodné centrum je živý, neustále sa meniaci organizmus, umiestnenie jednotlivých funkcií nie je fixné. A teda tam, kde sa nachádza dnes demontovateľné detské ihrisko, môže byť zajtra kaviareň alebo úplne iná náplň," uviedla marketingová manažérka Petra Waldnerová.

Slovenské obchodné centrum pobúrilo
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook, tip čitateľa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu