Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tajný románik slovenských hercov: Ťahajú to spolu už viac ako rok!

Kristína Greppelová a Tomáš Palonder tvoria pár už viac ako rok a pol. O ich vzťahu sa na verejnosti príliš nehovorilo. Zobraziť galériu (5)
Kristína Greppelová a Tomáš Palonder tvoria pár už viac ako rok a pol. O ich vzťahu sa na verejnosti príliš nehovorilo.

BRATISLAVA – Spojila ich práca! V slovenskom šoubiznise sa v týchto dňoch hovorí o novej láske. Spevák a herec Tomáš Palonder (33) sa dal dokopy s kolegyňou z brandže Kristínou Greppelovou (28). Tá je známa napríklad z jojkárskeho seriálu Pod povrchom. Hoci partneri tvoria zamilovanú dvojicu už viac ako rok a pol, na verejnosti sa ako milenecký pár ukázali len nedávno.

Najnovšou aktivitou Tomáša Palondera a Kristíny Greppeovej je účinkovanie v škandalóznom muzikáli Rent, ktorý mal na Slovensku premiéru len nedávno. Obaja spomínaní herci v ňom stvárňujú partnerov v homosexuálnych pároch. Zistili sme však, že podobne ladené úlohy nie sú to jediné, čo umelcov spája.

Pred pár dňami sa totiž Kristína a Tomáš objavili ruka v ruke na párty, ktorá sa konala v luxusnom bratislavskom hoteli. Hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že sa do seba zahľadeli počas skúšania spomínaného predstavenia, pravda je iná. Práca ich spojila už dávnejšie. „Dali sme sa dokopy pred rokom a pol,“ prekvapil nás Palonder, keď sme ho v súvislosti s touto témou oslovili. „A sme spolu šťastní,“ dodal.

Vzhľadom k tomu, že pre širokú verejnosť bol vzťah speváka a brunetky doteraz tajomstvom, chceli sme sa o ich láske dozvedieť viac. „Nie je to niečo, čo by som chcel nejako veľmi rozoberať,“ povedal slušne Palonder. 

Kristína Greppelová je rozvedená. Vydávala sa ako 22-ročná. V roku 2009 sa so svojím manželom rozviedla. Ako sama v súvislosti s týmto životným obdobím prezradila, nebolo to pre ňu vôbec ľahké. Bývalý muž ju podľa vlastných slov podvádzal a posledný rok a pol ich spoločného života žil súčasne so svojou milenkou v inom byte. Bývalí partneri majú spoločne päťročného synčeka Adama.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu