Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šok na premiére: Slovenská herečka stiahla nohavice a ukázala holý zadok!

Počas premiéry muzikálu Rent boli diváci svedkami rôznych eroticky nabitých scén. Herečka Natália Puklušová (vpravo) si dokonca neplánovane stiahla nohavice. Zobraziť galériu (35)
Počas premiéry muzikálu Rent boli diváci svedkami rôznych eroticky nabitých scén. Herečka Natália Puklušová (vpravo) si dokonca neplánovane stiahla nohavice. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Divadlo Aréna v piatok večer uviedlo premiéru broadwayského muzikálu Rent: Život je prenájom. Hra, ktorá má do hľadiska prilákať najmä mladých ľudí, je o nahote, tvrdých drogách a o sexe. Počas predstavenia sa tak divákom naskytol pohľad na rozkročené nohy či polonahé herečky. Atmosféra slávnostného večera dokonca pohltila jednu z nich natoľko, že si neplánovane stiahla nohavice a ukázala do hľadiska holý zadok.

Sex, drogy a rock and roll! Aj takto by sa dala opísať piatková premiéra muzikálu Rent: Život je prenájom, ktorá sa konala v bratislavskom divadle Aréna. Organizátori si od kontroverznej hry sľubujú, že do hľadiska priláka najmä mladého diváka. No v istých momentoch by sa pokojne dalo hovoriť o predstavení nevhodnom pre osoby do 18 rokov.

Muzikál zobrazuje príbeh ôsmich mladých ľudí, ktorých hlavným mottom je: žiť sa dá len dnes. Aj preto boli diváci svedkami rôznych zaujímavých scén, ktoré sa na javisku odohrávali. Videli napríklad dve mladé lesbičky oddávajúce sa vášnivým bozkom, dievča užívajúce tvrdé drogy, či ženy iba v podprsenkách.

Premiérová atmosféra muzikálu Rent však nepohltila iba návštevníkov divadla, ale aj samotných predstaviteľov. Jednu z herečiek dokonca natoľko, že sa v jednom momente otočila publiku chrbtom a stiahla si nohavice. Divákom sa tak naskytol exkluzívny pohľad na jej holý zadok.

„Neviem, čo ma to pochytilo, no v tom momente mi proste napadlo, že sa to tam hodí. Tak som jednoducho stiahla nohavice. Bola to čistá improvizácia,“ povedala nám herečka Natália Puklušová, predstaviteľka lesbičky Maureen. Zároveň nám prezradila, že jej nečakanú vsuvku ocenil aj sám režisér. „Zasmial sa a povedal, že som bola výborná,“ pochválila sa.

Broadwayský muzikál Rent sa za veľkou mlákou teší veľkej obľube už skoro 10 rokov. Získal cenu Tony Award za najlepší muzikál, či Pulitzerovu cenu. Autor Jonathan Larson sa však z úspechu svojho diela nestihol tešiť. V deň oficiálnej premiéry nečakane zomrel.

Ďalšie pikošky z predstavenia nájdete TU! 

Viac fotiek z premiéry muzikálu Rent: Život je prenájom, nájdete v našej GALÉRII

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu