Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tragický návrat z tréningu: Futbalisti vpálili do stromu, Roland (†17) vyletel z auta!

Z auta ostal po silnom náraze len vrak Zobraziť galériu (6)
Z auta ostal po silnom náraze len vrak (Zdroj: polícia)

REVÚCA – Pri smrteľnej nehode, ktorá sa odohrala v pondelok na ceste pri obci Gemer, vyhasol život len 17-ročného chlapca. Futbalista Roland zahynul po tom, čo Fiat, v ktorom sedel spolu s dvoma spoluhráčmi vo vysokej rýchlosti vpálil do stromu. Mladého športovca oživovali niekoľko minút, no neúspešne. Jeho dvaja kamaráti skončili so zraneniami v nemocnici.

K tragédii došlo v pondelok okolo 17:00, keď sa chlapci vo Fiate vracali z tréningu. Jeden z nich sa domov už nikdy nevráti. Za volantom auta smrti sedel 20-ročný mladík, ktorý zrejme nezvládol riadenie a v zákrute vyletel s autom do protismeru. „Na ľavej stane cesty zišiel mimo cestu kde narazil do stromu a následne sa z vozidlom prevrátil na strechu,“ opísala osudné momenty banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

 

Tragický návrat z tréningu:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

 

Náraz bol taký silný, že najmladší zo skupinky futbalistov Roland z auta vyletel a napriek tomu, že ho ešte niekoľko minút oživovali, zachrániť sa ho už nepodarilo. Jeho dvoch kamarátov museli zo zdemolovaného vraku vyslobodzovať hasiči. „Vodič bol s ťažkými zraneniami prevezený do nemocnice v Banskej Bystrici a 22 ročný spolujazdec utrpel ľahké zranenia a bol hospitalizovaný v nemocnici v Rimavskej Sobote,“ dodala hovorkyňa.

Či mladý vodič pred rýchlou jazdou pil, ukážu až výsledky odberu krvi. Bolo už začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví. Na tragickom prípade pracuje aj znalec z odboru cestnej dopravy a ďalšie okolnosti polícia prešetruje.

 

Tragický návrat z tréningu:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

 

Tragický návrat z tréningu:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu