Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kelly Osbourne sa bude vydávať: Berie si tohto vlasatého vegána!

Kelly Osbourne a Matthew Mosshart Zobraziť galériu (11)
Kelly Osbourne a Matthew Mosshart (Zdroj: SITA, Twitter)

BRATISLAVA - Anglická módna návrhárka, speváčka a hviezda reality šou Kelly Osbourne (28) sa po viac ako ročnom vzťahu zasnúbila so svojím partnerom Matthewom Mosshartom. Exkluzívne o tom informoval magazín Us Weekly, ktorému to potvrdilo viacero zdrojov blízkych zamilovanému páru.

 "Kelly je taká šťastná, ako ešte nikdy nebola. Darí sa jej v práci a má fungujúci vzťah so skvelým mužom," uviedol jeden zo zdrojov. Dcéra rockera Ozzyho Osbourna sa svojou láskou k vegánskemu kuchárovi v minulosti netajila. "Som zamilovaná a je mi jedno, kto o tom vie," napísala v júni na Twitteri. Pre magazín Fabulous zas v októbri povedala, že nedokázala uveriť, že ju má Mosshart naozaj rád. "Ale som veľmi šťastná. Mám pocit, že predtým som netušila, čo je láska," vyjadrila sa.

Kelly Osbourne sa stala známou vďaka svojmu hviezdnemu otcovi Ozzymu Osbournovi, lídrovi kapely Black Sabbath. Celá rodina totiž účinkovala v reality šou The Osbournes, ktorá v roku 2002 získala cenu Emmy. Súťažila v tanečnej šou Dancing with the Stars, kde sa umiestnila na tretej priečke, na konte má dva štúdiové albumy - Shut Up (2002) a Sleeping in the Nothing (2005) a tiež si vyskúšala moderovanie či úlohu porotkyne v súťažiach ako America's Next Top Model či RuPaul's Drag U. Momentálne komentuje módu v relácii Fashion Police.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu