Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hudobník Rózsa po rozvode s Hurajovou: Nový život s exotickou fešandou!

Manželstvo Lucie Hurajovej a Oskara Rózsu (vľavo) je už minulosťou. Hudobník tvorí v súčasnosti pár s exotickou sympaťáčkou (vpravo).  Zobraziť galériu (7)
Manželstvo Lucie Hurajovej a Oskara Rózsu (vľavo) je už minulosťou. Hudobník tvorí v súčasnosti pár s exotickou sympaťáčkou (vpravo).

BANSKÁ ŠTIAVNICA – Nový domov, nová láska! Ako sme vás už na topkách informovali, manželstvo Lucie Hurajovej (36) a Oskara Rózsu (38) je už minulosťou. Herečka je v súčasnosti tehotná s novým priateľom Richardom. Podobne sa v súkromí darí aj jej bývalému manželovi. Hudobník totiž podľa našich informácií zbalil exotickú Manju, s ktorou už dokonca zdieľajú spoločnú domácnosť.

Našli svoje šťastie inde! O kríze v trojročnom manželstve Lucie Hurajovej a Oskara Rózsu sa verejnosť dozvedela v lete roku 2011. Dvojica bola na otázky týkajúce sa súkromia skúpa - podarilo sa im ututlať aj rozvod. V súčasnosti však obaja zažívajú v láske priaznivé chvíle. Kým Lucia sa teší z tehotenského bruška, Oskar má radosť zo svojho nového hniezdočka, ktoré obýva spolu so svojou partnerkou.

Novou ženou po boku hudobníka je rodáčka z Anglicka, ktorá má indické korene a vyrastala v Kanade. Volá sa Manj Carthigaser. Na Slovensko sa prisťahovala pred pár rokmi. Dôvodom bol vtedajší priateľ. Exotická fešanda sa živí ako fitness trénerka, má 36 rokov a podobne ako Rózsa má za sebou jedno neúspešné manželstvo.

Fakt, že párik berie svoj vzťah vážne, potvrdzuje aj to, že dvojica zdieľa spoločnú domácnosť. „Presťahovali sa do Banskej Štiavnice, kde momentálne obaja žijú,“ dozvedeli sme sa z okolia hudobníka. Ten svoje súkromie nikdy nekomentuje, inak tomu nebolo ani teraz. „Ja nie som celebrita, nemám dôvod vyjadrovať sa k svojmu súkromiu,“ reagoval Rózsa, keď sme ho oslovili. Na sociálnej sieti však vzťah nepriamo prezradil jeho otec Juraj, ktorý s Manj čulo komunikuje. Vzájomne sa oslovujú ako dcérenka a ocinko.

Hoci je Oskar v otázke súkromia skúpy na slovo, pri téme týkajúcej sa jeho nového domova sa aspoň stručne vyjadril: „Páči sa mi tu, je tu krásne.“ V súvislosti s jeho bydliskom však treba poznamenať, že Banská Štiavnica neprilákala iba jeho. Čaru tohto mesta a okolitej prírody podľahlo viacero umelcov. Za všetkých možno spomenúť napríklad manželov Magdu Vášáryovú a Milana Lasicu, ktorí tam majú chatu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu