Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ani sláva im lásku nepriniesla: Rozchody a rozvody svetoznámych celebrít v 2013!

Miley Cyrus a Liam Hemsworth Zobraziť galériu (29)
Miley Cyrus a Liam Hemsworth (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V roku 2013 ukončili dlhoročné partnerstvá Courteney Cox a David Arquette, Miranda Kerr a Orlando Bloom či Clint Eastwood s manželkou Dinou. Pokusy obnoviť rozpadnuté vzťahy sa nevydarili Kristen Stewart a Robertovi Pattinsonovi ani Rihanne a Chrisovi Brownovi.

Január

Americká speváčka Britneyom. Dvojica sa dala dohromady v roku 2009, zasnúbili sa v decembri 2011.
Zobraziť galériu (29)
Americká speváčka Britneyom. Dvojica sa dala dohromady v roku 2009, zasnúbili sa v decembri 2011.  (Zdroj: SITA)

 

Spevák americkej rockovej formácie Aerosmith Steven ​sa rozišiel so snúbenicou Erin Brady. Dvojica, ktorá sa dala dohromady ešte v roku 2006, však údajne naďalej plánuje udržiavať priateľský vzťah.
Zobraziť galériu (29)
Spevák americkej rockovej formácie Aerosmith Steven ​sa rozišiel so snúbenicou Erin Brady. Dvojica, ktorá sa dala dohromady ešte v roku 2006, však údajne naďalej plánuje udržiavať priateľský vzťah.  (Zdroj: SITA, Twitter)


Americký spevák s portorickými koreňmi Marc Anthony sa po viac ako ročnom vzťahu rozišiel s modelkou Shannon de Limou.
Zobraziť galériu (29)
Americký spevák s portorickými koreňmi Marc Anthony sa po viac ako ročnom vzťahu rozišiel s modelkou Shannon de Limou.  (Zdroj: SITA)


Vzťah nevydržal ani americkej country-popovej speváčke Taylor Swift a členovi anglicko-írskej skupiny One Direction Harrymu Stylesovi.
Zobraziť galériu (29)
Vzťah nevydržal ani americkej country-popovej speváčke Taylor Swift a členovi anglicko-írskej skupiny One Direction Harrymu Stylesovi.  (Zdroj: SITA)


Február

Anglická modelka a herečka Kelly Brook, známa napríklad zo snímky Piraňa 3D (2010), oznámila rozchod s bývalým škótskym hráčom rugby Thomom Evansom.
Zobraziť galériu (29)
Anglická modelka a herečka Kelly Brook, známa napríklad zo snímky Piraňa 3D (2010), oznámila rozchod s bývalým škótskym hráčom rugby Thomom Evansom.


Americký herec Josh Radnor, známy ako Ted Mosby zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu (2005), sa rozišiel s priateľkou Juliou Jones. Tú môžu diváci poznať ako Leah Clearwater z upírskej ságy Twilight. Tridsaťdeväťročný herec a o sedem rokov mladšia Jones spolu chodili od konca roka 2011.
Zobraziť galériu (29)
Americký herec Josh Radnor, známy ako Ted Mosby zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu (2005), sa rozišiel s priateľkou Juliou Jones. Tú môžu diváci poznať ako Leah Clearwater z upírskej ságy Twilight. Tridsaťdeväťročný herec a o sedem rokov mladšia Jones spolu chodili od konca roka 2011.  (Zdroj: SITA)


Manželstvo amerického herca Josha Brolina a jeho kolegyne Diane Lane sa rozpadlo po ôsmich rokoch. Pár sa rozišiel v dobrom, spoločným rozhodnutím a koncom novembra definitívne uzavrel rozvodové konanie.
Zobraziť galériu (29)
Manželstvo amerického herca Josha Brolina a jeho kolegyne Diane Lane sa rozpadlo po ôsmich rokoch. Pár sa rozišiel v dobrom, spoločným rozhodnutím a koncom novembra definitívne uzavrel rozvodové konanie.  (Zdroj: SITA)


Pre vzdialenosť sa rozpadol vzťah americkej herečky Michelle Williams a jej kolegu Jasona Segela, ktorý je tiež známy ako Marshall Eriksen zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu (2005). Williams totiž žije v New Yorku, zatiaľ čo jej partner sa často pracovne zdržuje v Los Angeles.
Zobraziť galériu (29)
Pre vzdialenosť sa rozpadol vzťah americkej herečky Michelle Williams a jej kolegu Jasona Segela, ktorý je tiež známy ako Marshall Eriksen zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu (2005). Williams totiž žije v New Yorku, zatiaľ čo jej partner sa často pracovne zdržuje v Los Angeles.


Apríl

Americký herec Chris Pine, ktorého diváci tento rok videli vo filme Star Trek: Do temnoty, sa rozišiel s modelkou Dominique Piek.
Zobraziť galériu (29)
Americký herec Chris Pine, ktorého diváci tento rok videli vo filme Star Trek: Do temnoty, sa rozišiel s modelkou Dominique Piek.  (Zdroj: Facebook, SITA)

 
Anglická herečka Jane Seymour, známa predovšetkým ako hlavná hrdinka seriálu Doktorka Quinnová (1993 - 1998), sa po dvadsiatich rokoch manželstva rozišla s Jamesom Keachom. Šesťdesiatdvaročná Seymour má s o tri roky starším manželom dvoch synov - dvojičky Johna a Kristophera. Pre herečku to bolo už štvrté manželstvo.
Zobraziť galériu (29)
Anglická herečka Jane Seymour, známa predovšetkým ako hlavná hrdinka seriálu Doktorka Quinnová (1993 - 1998), sa po dvadsiatich rokoch manželstva rozišla s Jamesom Keachom. Šesťdesiatdvaročná Seymour má s o tri roky starším manželom dvoch synov - dvojičky Johna a Kristophera. Pre herečku to bolo už štvrté manželstvo.  (Zdroj: SITA)


Máj

Americká herečka Mayim Bialik, známa predovšetkým ako Amy Farrah Fowler zo seriálu Teória veľkého tresku (2007), sa po desiatich rokoch manželstva rozviedla s Michaelom Stoneom. Bialik sa rozhodla rozviesť vlani v novembri, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Dvojica má spolu dvoch synov - sedemročného Milesa a štvorročného Freda.
Zobraziť galériu (29)
Americká herečka Mayim Bialik, známa predovšetkým ako Amy Farrah Fowler zo seriálu Teória veľkého tresku (2007), sa po desiatich rokoch manželstva rozviedla s Michaelom Stoneom. Bialik sa rozhodla rozviesť vlani v novembri, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Dvojica má spolu dvoch synov - sedemročného Milesa a štvorročného Freda.  (Zdroj: YouTube)


Americký spevák Chris Brown potvrdil opätovný rozchod s barbadoskou speváčkou Rihannou. O tom, že dvojica znova tvorí pár, sa začalo hovoriť vlani v októbri po tom, ako ich viackrát spolu odfotografovali. Rihanna a Brown sa zapísali do povedomia verejnosti aj incidentom, pri ktorom spevák svoju partnerku fyzicky napadol.
Zobraziť galériu (29)
Americký spevák Chris Brown potvrdil opätovný rozchod s barbadoskou speváčkou Rihannou. O tom, že dvojica znova tvorí pár, sa začalo hovoriť vlani v októbri po tom, ako ich viackrát spolu odfotografovali. Rihanna a Brown sa zapísali do povedomia verejnosti aj incidentom, pri ktorom spevák svoju partnerku fyzicky napadol.  (Zdroj: SITA)


Po štrnástich rokoch sa skončilo manželstvo americkej herečky Courteney Cox a jej kolegu Davida Arquetta. Dvojica podala žiadosť o rozvod vlani v júni, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Pár naďalej dobre vychádza a o dcéru Coco sa stará spoločne.
Zobraziť galériu (29)
Po štrnástich rokoch sa skončilo manželstvo americkej herečky Courteney Cox a jej kolegu Davida Arquetta. Dvojica podala žiadosť o rozvod vlani v júni, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Pár naďalej dobre vychádza a o dcéru Coco sa stará spoločne.  (Zdroj: SITA)


Americký herec Kellan Lutz, známy predovšetkým ako Emmett Cullen z upírskej ságy Twilight, sa rozišiel s priateľkou, austrálskou herečkou Sharni Vinson. Dvojica sa stretla pri konkurze do filmu Let's Dance 3D (2010) a začali ich spájať v septembri 2011.
Zobraziť galériu (29)
Americký herec Kellan Lutz, známy predovšetkým ako Emmett Cullen z upírskej ságy Twilight, sa rozišiel s priateľkou, austrálskou herečkou Sharni Vinson. Dvojica sa stretla pri konkurze do filmu Let's Dance 3D (2010) a začali ich spájať v septembri 2011.  (Zdroj: SITA)


Americká herečka Kristen Stewart a herec Robert Pattinson sa znova rozišli. Dvojica sa prvý raz rozišla po tom, ako sa na verejnosť dostal herečkin románik so ženatým režisérom Rupertom Sandersom. O niekoľko mesiacov neskôr jej však Pattinson odpustil.
Zobraziť galériu (29)
Americká herečka Kristen Stewart a herec Robert Pattinson sa znova rozišli. Dvojica sa prvý raz rozišla po tom, ako sa na verejnosť dostal herečkin románik so ženatým režisérom Rupertom Sandersom. O niekoľko mesiacov neskôr jej však Pattinson odpustil.  (Zdroj: SITA)

Jún

Americká herečka Jane Lynch, známa napríklad zo seriálu Glee (2009), ohlásila rozvod s partnerkou, klinickou psychologičkou Larou Embry.
Zobraziť galériu (29)
Americká herečka Jane Lynch, známa napríklad zo seriálu Glee (2009), ohlásila rozvod s partnerkou, klinickou psychologičkou Larou Embry.  (Zdroj: SITA)


Manželstvo ukončila tiež herecká dvojica Peter Facinelli a Jennie Garth. Rozvod prebiehal bez problémov, dvojica sa dohodla na spoločnej výchove troch dcér bez požadovania alimentov.
Zobraziť galériu (29)
Manželstvo ukončila tiež herecká dvojica Peter Facinelli a Jennie Garth. Rozvod prebiehal bez problémov, dvojica sa dohodla na spoločnej výchove troch dcér bez požadovania alimentov.  (Zdroj: SITA)


Júl

Americký herec George Clooney sa rozišiel s herečkou, modelkou a bývalou profesionálnou wrestlerkou Stacy Keibler. Dvojica, ktorá spolu randila zhruba dva roky, mala údajne rozdielne predstavy o budúcnosti.
Zobraziť galériu (29)
Americký herec George Clooney sa rozišiel s herečkou, modelkou a bývalou profesionálnou wrestlerkou Stacy Keibler. Dvojica, ktorá spolu randila zhruba dva roky, mala údajne rozdielne predstavy o budúcnosti.  (Zdroj: SITA)


August
 
Americká herečka Eva Longoria sa rozišla s podnikateľom a filantropom Ernestom Argüellom. Tridsaťosemročná Longoria stretla o štyri roky mladšieho Argüella vlani, keď produkovala reality šou Ready For Love, v ktorej účinkoval. Príčinou rozpadu ich vzťahu bola údajne zaneprázdnenosť.
Zobraziť galériu (29)
Americká herečka Eva Longoria sa rozišla s podnikateľom a filantropom Ernestom Argüellom. Tridsaťosemročná Longoria stretla o štyri roky mladšieho Argüella vlani, keď produkovala reality šou Ready For Love, v ktorej účinkoval. Príčinou rozpadu ich vzťahu bola údajne zaneprázdnenosť.  (Zdroj: SITA)

September

O súdnu rozluku manželstva požiadala partnerka amerického herca a režiséra Clinta Eastwooda. Dina Eastwood následne v októbri požiadala už o definitívny rozvod ich 17-ročného manželstva, z ktorého má dvojica dcéru Megan.
Zobraziť galériu (29)
O súdnu rozluku manželstva požiadala partnerka amerického herca a režiséra Clinta Eastwooda. Dina Eastwood následne v októbri požiadala už o definitívny rozvod ich 17-ročného manželstva, z ktorého má dvojica dcéru Megan.  (Zdroj: SITA)


Po jedenástich rokoch manželstva sa rozišli americký herec Richard Gere a jeho partnerka Carey Lowell. Pár plánuje udržiavať naďalej priateľský vzťah kvôli synovi Homerovi, ktorý sa im narodil ešte pred sobášom v roku 2000.
Zobraziť galériu (29)
Po jedenástich rokoch manželstva sa rozišli americký herec Richard Gere a jeho partnerka Carey Lowell. Pár plánuje udržiavať naďalej priateľský vzťah kvôli synovi Homerovi, ktorý sa im narodil ešte pred sobášom v roku 2000.  (Zdroj: SITA)


Definitívne sa rozpadol vzťah americkej speváčky Miley Cyrus a austrálskeho herca Liama Hemswortha, ktorí sa vlani v máji zasnúbili. Rozchod prišiel po niekoľkých mesiacoch, počas ktorých sa klebetilo o nevere z oboch strán a partnerskej kríze, pričom ich bolo čoraz menej vídať spolu.
Zobraziť galériu (29)
Definitívne sa rozpadol vzťah americkej speváčky Miley Cyrus a austrálskeho herca Liama Hemswortha, ktorí sa vlani v máji zasnúbili. Rozchod prišiel po niekoľkých mesiacoch, počas ktorých sa klebetilo o nevere z oboch strán a partnerskej kríze, pričom ich bolo čoraz menej vídať spolu.  (Zdroj: SITA)

 
Október

Ukončenie šesťročného vzťahu oznámili anglický herec Orlando Bloom a austrálska modelka Miranda Kerr. Tridsaťšesťročný herec a 30-ročná modelka začali spolu chodiť v roku 2007, vzali sa v júli 2010 a 6. januára 2011 sa im narodil syn Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. Príčinou ich rozchodu bola vraj pracovná vyťaženosť.
Zobraziť galériu (29)
Ukončenie šesťročného vzťahu oznámili anglický herec Orlando Bloom a austrálska modelka Miranda Kerr. Tridsaťšesťročný herec a 30-ročná modelka začali spolu chodiť v roku 2007, vzali sa v júli 2010 a 6. januára 2011 sa im narodil syn Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. Príčinou ich rozchodu bola vraj pracovná vyťaženosť.  (Zdroj: SITA)



Austrálsky herec Paul Hogan, známy ako Krokodíl Dundee z rovnomennej filmovej série (1986, 1988, 2001), sa rozišiel s manželkou Lindou. Dôvodom rozpadu ich vzťahu sú vraj neprekonateľné rozdiely. Dvojica má spolu syna Chancea, o ktorého chcú naďalej zdieľať starostlivosť.
Zobraziť galériu (29)
Austrálsky herec Paul Hogan, známy ako Krokodíl Dundee z rovnomennej filmovej série (1986, 1988, 2001), sa rozišiel s manželkou Lindou. Dôvodom rozpadu ich vzťahu sú vraj neprekonateľné rozdiely. Dvojica má spolu syna Chancea, o ktorého chcú naďalej zdieľať starostlivosť.  (Zdroj: profimedia.sk)

November

Americký herec Doug Hutchison, ktorý na seba upozornil napríklad v snímke Zelená míľa (1999), a jeho o 34 rokov mladšia manželka Courtney Stodden sa rozišli. Počas svadby, ktorá sa konala v máji 2011 v Las Vegas, mala Stodden iba 16 rokov.
Zobraziť galériu (29)
Americký herec Doug Hutchison, ktorý na seba upozornil napríklad v snímke Zelená míľa (1999), a jeho o 34 rokov mladšia manželka Courtney Stodden sa rozišli. Počas svadby, ktorá sa konala v máji 2011 v Las Vegas, mala Stodden iba 16 rokov.  (Zdroj: profimedia.sk)


Do úspešného konca dotiahol rozvod americký herecký pár Demi Moore a Ashton Kutcher, ktorý sa rozišiel už pred dvoma rokmi. Päťdesiatjedenročná Moore nemá s o 16 rokov mladším kolegom žiadne deti.
Zobraziť galériu (29)
Do úspešného konca dotiahol rozvod americký herecký pár Demi Moore a Ashton Kutcher, ktorý sa rozišiel už pred dvoma rokmi. Päťdesiatjedenročná Moore nemá s o 16 rokov mladším kolegom žiadne deti.  (Zdroj: SITA)


December

Americký herec Paul Wesley, známy ako predstaviteľ Stefana Salvatoreho zo seriálu Upírske denníky (2009), oznámil po dvoch rokoch manželstva rozvod s kolegyňou Torrey DeVitto. Pár sa stretol a dal dohromady pri nakrúcaní filmu Killer Movie (2008).
Zobraziť galériu (29)
Americký herec Paul Wesley, známy ako predstaviteľ Stefana Salvatoreho zo seriálu Upírske denníky (2009), oznámil po dvoch rokoch manželstva rozvod s kolegyňou Torrey DeVitto. Pár sa stretol a dal dohromady pri nakrúcaní filmu Killer Movie (2008).  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu