Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Obdarená 20-tka odhodila bikiny: Bujné vnady sa jej derú z rúk!

Kate Upton sa odviazala a predviedla kypré vnady v celej kráse. Zobraziť galériu (9)
Kate Upton sa odviazala a predviedla kypré vnady v celej kráse. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK – Vie, ako dostať opačné pohlavie do varu! Podľa niektorých názorov si Kate Upton (20) enormnú pozornosť nezaslúži, no pre väčšinu mužov zostane navždy neopozeraná. Nedávno si vychutnávala sexi hrátky v bazéne s tromi fešákmi. V zápale šantenia dokonca zhodila vrchný diel bikín a kyprými prednosťami dráždila hore bez.

Na jej vnady sú dve dlane málo! Odkedy sa Kate Upton objavila na titulnej strane plavkového vydania časopisu Sports Illustrated, jej krivky sa stali predmetom mnohých diskusií. Zatiaľ čo niektorí obdivovatelia v nej vidia stelesnenie ženskosti s postavičkou typu „krv a mlieko“, pre iných je príliš mľandravá a medzi modelkami nemá čo robiť. Isté však je, že záujem o sexi plavovlásku neklesá. Najnovšie sa vyzliekla pre nemeckú módnu bibliu a bez ostychu predviedla, čo na nej muži zbožňujú.

Zábery pre pripravované číslo sa odohrávali v bazéne, kde si Kate vychutnávala absolútnu pohodu a slnečné lúče. Nahodená v bielych bikinách na nafukovačke vzbudzovala záujem troch mladíkov vo vode. O to práve erotické divadlo sa však postarala až po tom, čo odhodila plavkovú podprsenku. Svetlo sveta totiž uzreli jej prirodzené ženské zbrane veľkosti XXL. Tie si síce chránila rukami, no veľa toho neukryla.

Na jednom zo záberov z fotenia si možno všimnúť, že zvodná dvadsiatka nemá také ploché a pevné bruško, ako to u modeliek býva zvykom. Napriek tomu, však Kate prísne diéty rezolútne odmieta. „Moje telo je niečo, kvôli čomu musím cvičiť a zdravo sa stravovať, ale neberiem drogy, ani nehladujem. Bolo to ťažké, keď som po prvýkrát vstúpila do biznisu a reakcie ľudí boli typu ‘Nie, ty si tučná,‘“ zdôverila v dávnejšom interview. Dnes si však užíva hviezdnu kariéru a svet modelingu jej leží pri nohách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu