Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nový párik na obzore? Najzvodnejšia modelka prichytená s rapperom!

Najobletovanejšia modelka Kate Upton údajne podľahla šarmu rappera Diddyho. Zobraziť galériu (12)
Najobletovanejšia modelka Kate Upton údajne podľahla šarmu rappera Diddyho. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Majú k sebe blízko? Hoci by si Kate Upton (20) mohla vyberať medzi mladými krásavcami, šarmom ju dokázal okúzliť aj 43-ročný rapper Sean Combs prezývaný Puff Daddy alebo Diddy. Ten by jej síce mohol byť otcom, no priepastný vekový rozdiel im vonkoncom neprekáža. Na súkromnej párty sa vraj vrhli na seba.

Preskočila medzi nimi iskra! Aj keď Kate Upton za veľkou mlákou ešte ani nepatrí k dospelým kráskam, jej krivky už dva roky po sebe ozdobili titulnú stranu plavkového magazínu Sports Illustrated. Niet sa preto čo čudovať, že pozornosť známych mužov priťahuje ako magnet. Jej nedávny objekt vášne bol však poriadnym prekvapením.

Atraktívna blondínka si pred niekoľkými dňami vyhodila z kopýtka v istom miamskom nočnom klube. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa v jej tesnej blízkosti neobšmietal jeden z nepísaných kráľov rappu. Sean Combs údajne ani na sekundu nezaváhal a po očarujúcej modelke vyštartoval. Tá sa pritom nijako nebránila, práve naopak – prejavenú vášeň mu opätovala. „Bozkávali sa a vôbec to neskrývali,“ prezradil očitý svedok denníku New York Daily News.

Zaujímavosťou je, že Kate sa len vo februári rozišla s bejzbalovým nadhadzovačom Justinom Verlanderom. Či teda v Diddyho náručí hľadala náplasť na zlomené srdce alebo akt pomsty, celkom presne nevedno. Uplynulý štvrtok si síce nádejná dvojica vyrazila na romantickú večeru, no akúkoľvek ľúbostnú aféru svorne popiera. „Stretli sa len raz pred rokom a v tejto chvíli medzi nimi nie je žiaden vzťah,“ odkázala médiám modelkina hovorkyňa. Ešte radikálnejšie sa k celej veci postavil čokoládový spevák. „Ja Kate Upton ani nepoznám osobne. Nerandím s ňou. To, čo sa píše, nie je pravda. Koniec príbehu!“ reagoval podráždene. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa to medzi nimi vyvinie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu