Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hollywoodska kráska predviedla nové silikóny: Sú akési zdeformované!

Hayden Panettiere si dala zväčšiť prsia, no v podprsenke sa jej objavila preliačina. Zobraziť galériu (10)
Hayden Panettiere si dala zväčšiť prsia, no v podprsenke sa jej objavila preliačina. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Umelé prsia vpred! Hoci má Hayden Panettiere ešte len sladkých 23 rokov, veľmi dobre si uvedomuje, čo je pre hviezdnu kariéru nevyhnutné. Televíznych divákov najnovšie vábi na vylepšené vnady, ktoré neváha predviesť v podprsenke. Namiesto okrúhlych tvarov však kamera zachytila podivnú preliačinu.

Ďalšia nepodarená plastika? O Hayden Panettiere je známe, že patrí k najdrobnejším kráskam v Hollywoode. Postavičku má síce ako lusk, v oblasti hrudníka k nej však príroda príliš štedrá nebola. Sympatická blondínka sa preto rozhodla pre posilnenie svojej ženskosti, ktorú už aj stihla ukázať v seriáli Nashville. Podprsenková scéna ale nedopadla podľa jej predstáv.

Hayden v muzikálovej dráme stvárňuje mladú speváčku, ktorá sa túži prepracovať na výslnie popscény. V nedávnej časti sa takmer intímne zblížila s jedným z hlavných protagonistov, no k milostným hrátkam nakoniec nedošlo. V zápale vášne si herečka síce vyzlieka top, jej objav si to však nakoniec rozmyslel. Diváci ale mali možnosť obzrieť si Haydenine vylepšené krivky, ktoré z niektorých uhlov pôsobili rozpačito. Vďaka zvláštnej priehlbine zanechávali zdeformovaný dojem.

Niekdajšia Disney hviezda od detstva vyrastala vo svetlách reflektorov, čo jej dospievaniu veľmi neprospelo. Dnes je síce štíhla ako prútik, no priznáva, že udržať si líniu pre ňu nie je ľahké. „Zdravá strava je neustály boj, milujem čipsy. Zistila som, že keď sa príliš sústreďujem na to, čo jem, stresujem svoje telo a priberám,“ zdôverila sa v rozhovore pre magazín Women’s Health. Liposukciu preto zatiaľ nepotrebuje, no nie je vylúčené, že si čochvíľa odskočí na údržbu zväčšených predností.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu