Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Najdrobnejšia herečka nahodila bikiny: Medzi silikónmi má stále dieru!

Hayden Panettiere v bikinách Zobraziť galériu (11)
Hayden Panettiere v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Sebavedomá a hriešne zvodná! Aj takéto ódy na vlastnú adresu zbiera Hayden Panettiere (23), odkedy si svoje poprsie nechala vylepšiť pod rukami plastického chirurga. Vyhla sa síce nafúknutým silikónom, no na hrudníku jej zostala preliačina. Útla blondínka je napriek tomu v bikinách sexi kosť a obriemu milencovi celkom pomotala hlavu.

Nemala by zákrok reklamovať? Hayden Panettiere svoje chirurgicky upravené prednosti po prvý raz sebavedomo ukázala v seriáli Nashville, kde sa vyzliekla do spodnej bielizne. Už vtedy si jej fanúšikovia mohli všimnúť, že košíky podprsenky sú síce plnšie, no je medzi nimi akási zdeformovaná diera. A ako sa zdá, tá u hollywoodskej krásky zostala doteraz. Svedčia o tom čerstvé zábery z miamskej pláže, kde sa Hayden predvádzala vo fialových bikinách a s novým prsteňom.

Herečka s výškou len niečo vyše 1,5 metra sa cez veľkonočné sviatky nezabudla vykúpať a v miniatúrnych plavkách sa vrhla do morských vĺn. Dojem z jej postavičky ako lusk však trochu kazili implantáty v poprsí s čudesnou preliačinou. Aj jej priaznivci sa v internetových diskusiách zhodujú, že plastika u Hayden nedopadla práve najlepšie. Jediný, komu jej zdeformované vnady vonkoncom neprekážajú, je zrejme mohutný milenec Vladimir Kličko. V kuloároch sa totiž šušká, že svoju „Palculienku“ už stihol požiadať o ruku.

Hayden okrem sexi kriviek v bikinách hrdo vystavila na obdiv aj svoj robustný prsteň posiaty diamantmi. Povráva sa, že by mohlo ísť o zásnubný, no herecká hviezda ho zatiaľ nosí na pravej ruke. Po prvýkrát sa s ním pochválila prostredníctvom Twitteru, keď zverejnila záber, na ktorom sa svojho statného boxera drží okolo trupu ako kliešť. „Vyzerá to na letnú svadbu,“ podporil šíriace sa klebety zdroj blízky páru americkému magazínu Us Weekly. Ak by sa fámy zakladali na pravde, išlo by jednoznačne o ostro sledované prípravy.

Hayden Panettiere prisatá na
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu