Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Je to vôbec ona? Najútlejšia kráska ohúrila novým imidžom!

Hayden Panettiere ako sladké dievčatko s kaderami je minulosťou. Herečka vyskúšala ofinu, s ktorou pôsobí dospelejšie a zrelšie. Zobraziť galériu (13)
Hayden Panettiere ako sladké dievčatko s kaderami je minulosťou. Herečka vyskúšala ofinu, s ktorou pôsobí dospelejšie a zrelšie. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Nečakaná zmena! Hayden Panettiere (24) si získala srdcia mužských fanúšikov už v roku 2006 vďaka seriálu Hrdinovia, pričom odvtedy zostávala verná takpovediac jednotvárnej úprave vlasov. Tá sa však tento týždeň stala minulosťou. Drobučká herečka siahla po ofine a dlhých vyrovnaných prameňoch. Ako sa vám pozdáva jej nový účes?

Doslova žiari! Aj keď príroda americkej blondínke priveľa centimetrov do výšky nenadelila, kompenzáciou jej môže byť prirodzená krása. Tou si Hayden Panettiere v Hollywoode budovala svoje miestečko medzi stálicami už od detských čias, pričom sa vždy spoliehala na nevinné črty sladkej blondínky. Farbe vlasov aj po rokoch síce zostala verná, no na nakrúcaní šou s moderátorom Davidom Lettermanom vyvetrala celkom nový zostrih.

Útla celebrita vyrazila do štúdia v priliehavých minišatách s výraznou potlačou, ktoré tesne obopínali jej obdivuhodnú postavičku. Tentoraz sa však predviedla aj s ofinou a vyžehlenou hrivou. Jej úsmev zvýrazňoval tmavočervený rúž, vďaka čomu Hayden pôsobila mimoriadne šarmantne a šik. Zmenu účesu priaznivo prijali aj fanúšikovia, ktorí dúfajú, že nešlo o jednorazový výstrelok v podobe parochne.

Zvodná Claire z Hrdinov sa so svojou ofinou pochválila aj nasledovníkom v sieti Twitter, kde zverejnila svoj odraz v zrkadle, ale len z vrchnej tretiny hlavy. „Kamarátka mi povedala, aby som sa šla na seba pozrieť do zrkadla. Asi budem musieť veriť jej úsudku,“ komentovala spomínanú fotku. Treba uznať, že u mladučkej Hayden ide o príjemné osvieženie, ktorým rozhodne nešliapla vedľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu