Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Banda tínedžerov znásilnila dievča (14), odporné video dali na Facebook!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: facenfacts.com)

KAPSKÉ MESTO - Skupina desiatich tínedžerov z Juhoafrickej republiky urobila 14-ročnému dievčaťu zo života peklo. Štyria mladíci ho postupne hodinu znásilňovali a ďalších šesť ich pri tom povzbudzovalo. Neľudské zábery, ktoré urobili prostredníctvom kamery mobilného telefónu, potom vystavili na sociálnej sieti.

Keď 74-ročná macocha obete útoku podala na zločincov vo veku 14 až 16 rokov trestné oznámenie, členovia bandy sa jej vyhrážali, že ju ubodajú na smrť. Podľa zistení miestnych médií úrady už zatkli štyroch z desiatich násilníkov, ktorých však po zaplatení kaucie prepustili.

Znásilnenie malo byť súčasťou rituálu, ktorým banda zvaná vatou prijíma nových členov. Dievčina ale tvrdí, že vôbec nemala v úmysle do skupiny vstúpiť.

"Práve som bola na ceste domov, keď ma zastavil jeden chlapec a spýtal sa ma, či by som nemala chuť k nemu zájsť na jeden film. Súhlasila som, ale keď sme sa priblížili k domu, v ktorom býva, objavil sa ďalší a ja som v tej chvíli povedala, že radšej nikam nejdem. Násilím ma však prinútili," uviedla školáčka, ktorá teraz žije v strachu, že na nej a na jej rodine vykoná skupina krutú pomstu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu