Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sériový násilník a zlodej zo Slovenska: Jano (39) zneužíval dievčatá aj dôchodkyne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA – Pred pražským súdom sa dnes zodpovedal Ján Urban (39) zo Slovenska, ktorý ma u západných susedov na svedomí šesť znásilnení a niekoľko krádeží. Sexuálny deviant medzi obeťami nerobil rozdiely, znásilňoval dievčatá aj ženy vo veku 11 až 69 rokov. Vysoký trest mu hrozí aj za to, že jedna zo žien pri jeho útoku takmer prišla o život. Informoval o tom český portál idnes.cz.

Súd, na ktorom mal dnes padnúť rozsudok v prípade slovenského násilníka, bol na žiadosť štátnej zástupkyne odročený. Upozornila totiž na to, že okrem sérii znásilnení a krádeží, by mal byť Urban obžalovaný aj z pokusu o vraždu. Najstaršiu z jeho obetí totiž pred pohlavným stykom brutálne zbil a škrtil šálom.

Súdny lekár potvrdil, že škrtenie bolo tak intenzívne, že dôchodkyňa mohla zomrieť. Práve preto by mohol byť Slovák odsúdený aj za pokus o vraždu. Ak by to deviantovi dokázali, hrozilo by mu až 18 rokov za mrežami. Poľahčujúcom okolnosťou však je, že k činom sa priznal.

Niekoľko dievčatiek a žien mal Urban prepadnúť medzi novembrom minulého roka a tohtoročným januárom. Šesť z nich okradol aj znásilnil. Podľa znalcov trpí sexuálnymi deviáciami – hypersexualitou aj nadmernou agresivitou, ktoré znásobuje Urbanova láska k alkoholu. Po odpykaní trestu by tak s najväčšou pravdepodobnosťou putoval na sexuologické, ale aj protialkoholické ochranné liečenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu