Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zaoblená sexica vytasila krivky v bikinách: Konečne kus ozajstnej ženy!

Plnoštíhla modelka Robyn Lawley v bikinách Zobraziť galériu (4)
Plnoštíhla modelka Robyn Lawley v bikinách (Zdroj: Cosmopolitan Australia)

NEW YORK – Vo svete modelingu už dlhé roky vládne kult prísnej štíhlosti, ktorému sa musia podriadiť dievčatá takpovediac od puberty. O to výnimočnejší dojem zanecháva fotenie, ktorého hlavnou hviezdou je manekýnka s postavičkou „krv a mlieko“. Robyn Lawley (23) je v bikinách zvodnou cicou aj s kyprejšími tvarmi.

Ženský sexepíl trochu inak! Ak ste presýtení neprimerane chudými modelkami, ktoré kraľujú módnym časopisom, zaručene vás potešia čerstvé zábery Robyn Lawley. Tá totiž svoje krivky prepožičala novembrovému vydaniu austrálskej verzie magazínu Cosmopolitan. V špeciálnom fotoeditoriále plaviek zmyselne pózuje aj s európskym konfekčným číslom 42 a je pôvabným dôkazom hesla, že na veľkosti občas skutočne nezáleží.

S výškou 188 centimetrov sa brunetka stala prvou kráskou od protinožcov s väčšími mierami, ktorá sa dočkala spolupráce s Ralphom Laurenom. Oblejšie pozadie, plnšie vnady a zopár faldíkov na bruchu pri jej práci nie sú nijakou prekážkou, práve naopak. Takto stavaným telom a s prirodzene krásnymi črtami tváre má zástupy nielen mužských obdivovateľov.

„Robyn dokonale stelesňuje skutočnú ženu a naši čitatelia ju milujú. Musela som ju nafotiť pre naše špeciálne plavkové vydanie. Len sa pozrite, sexualita z nej priam vyžaruje. Ona je naším neprekonateľným Cosmo dievčaťom,“ nadchýna sa šéfka módneho oddelenia spomínaného časopisu Nicole Adolphe. Samotná Robyn za najdôležitejší prvok vo výzore ženy považuje sebavedomie. Preto vlastnú veľkosť oblečenia nerieši a svoju figúru venuše si vychutnáva plnými dúškami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu