Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

A dosť! Krásnu modelku už nálepka XL uráža: Pozrite na jej dokonalé telo!

Očarujúca Robyn Lawley síce prerazila ako plus size modelka, no ženy podľa nej žiadne kategórie nepotrebujú. Zobraziť galériu (8)
Očarujúca Robyn Lawley síce prerazila ako plus size modelka, no ženy podľa nej žiadne kategórie nepotrebujú. (Zdroj: robynlawley.com.au)

SYDNEY – Nadrozmerné krivky? To ani náhodou! Hoci Robyn Lawley (25) nikdy nepatrila medzi superštíhle modelky, kategória „plus size“ jej už akosi nesedí. Sama sa totiž považuje za zdravú a absolútne prirodzenú, čo neváha dokázať vlastnou kolekciou plaviek. Ak by na pláži mali všetky dámy takú postavu ako krásna Austrálčanka, bol by to raj na zemi, čo poviete?

Konečne ženské krivky, ktoré stoja naozaj za to! Výnimočne vysoká Robyn Lawley tak veľmi túžila vstúpiť do sveta modelingu, že bola schopná vyhladovať svoje telo a stať sa vegánkou. Do požadovanej konfekčnej veľkosti 32 – 34 sa jej však nikdy vtesnať nepodarilo. Nakoniec zakotvila medzi kráskami predvádzajúcimi módu pre ženy s oblinami. To, nad čím kedysi len mávla rukou, jej však pomaly ale iste začína prekážať. Škatuľkovanie nežnejšieho pokolenia odmieta, a preto prichádza s vlastnou líniou plážových kúskov. Lepšiu reklamu ako tú na vlastných krivkách si želať ani nemohla.

Dlhovlasá brunetka svoju figúru prepožičala už mnohým výrobcom spodnej bielizne aj plaviek, preto veľmi dobre vie, čo jej pristane. Prvé modely síce cenovo nie sú určené masám, no zatiaľ sa stretávajú s pozitívnym ohlasom. Najsympatickejšia je totiž myšlienka, ktorá za novou značkou vlastne stojí.

„Naozaj nevidím dôvod na akékoľvek nálepky. Chcem, aby ženy boli spokojné so svojím telom. Páči sa mi, keď žena svoje telo miluje, úplne vtedy žiari bez ohľadu na jej veľkosť,“ nechala sa Robyn počuť na margo témy plus size, ktorú by najradšej úplne zrušila. Okrem toho si veľmi dobre uvedomuje, že jej terajšia krása je pominuteľná. „Modeling je skvelou prácou a dáva mi naozaj veľa, ale nesústreďujem naň všetku svoju energiu. Zovňajšok zovšednie,“ poznamenala kráska od protinožcov v nedávnom televíznom rozhovore. Výhodou je, že po boku má spoľahlivého partnera, ktorý je jej veľkou oporou. Ona aj jej študent práva milujú kulinárske špeciality a obaja sú za sporákom ako doma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu